Fenerbahçe Opet yıldızı Melissa Vargas, Çin'e transfer oldu!

Aleyna Gürgen
20.10.2023 - 20:20 | Son Güncellenme: 20.10.2023 - 20:45

Filenin Sultanları’ndan Melissa Vargas’ın menajerlik şirketi, Fenerbahçe Opet oyuncusunun Çinli ekip Tianjin Bohai Bank’a katıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Opet yıldızı Melissa Vargas, Çin'e transfer oldu!

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet oyuncusu Melissa Vargas kiralık olarak Tianjin Bohai Bank’ta forma giyiyordu. Ünlü voleybolcunun menajerlik şirketi SB Community, Vargas’ın 2025-26 sezonuna kadar Çin ekibinde forma giyeceğini açıkladı. 

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüşü tehlikede
Habere Git

Vargas, Çin ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Geçtiğimiz 2 sezonda da Çin'de forma giyen Melissa Vargas yeni bir sözleşmeye imza attı. Milli voleybolcunun menajerlik şirketi SB Community, Vargas'ın Tianjin Bohai Bank ile 2025-26 sezonunun sonuna kadar anlaşmaya vardığını duyurdu. 

Melissa Vargas'tan şampiyonluk mesajı

Yeni sezon için Tianjin Bohai Bank’a giden Melissa Vargas, takıma dönmesi hakkında şu ifadeleri kullandı: “Herkesin böyle iyi ve yardımsever olduğu bir takımda oynamaktan ve burada olmaktan mutluyum. Tianjin’e her dönüşümde mutluluk hissediyorum. Bu kez de şampiyonluğu tekrar kazanmak için çok çalışmaya devam edeceğim. Bundan sonra maçlara hazırlanmak için yine Koç Wang’ın fiziksel ve teknik antrenman programlarını takip edeceğim Geçen iki sezonda Koç Wang’ın yardımlarıyla tekniğimde bazı ilerlemeler kaydettim ve onun yardımları için çok minnettarım.     “

Vargas, 2021-22 ve 2022-23 sezonlarını Çinli ekip Tianjin Bohai Bank’ta geçirdi. Genç pasör çaprazı Çin Kadınlar Voleybol Ligi’nde ekibi ile üst üste 2 şampiyonluk yaşadı. 

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları’nda ikinci Melissa Vargas alarmı: Aleksia Karutasu
Habere Git

“Vargas takıma başka bir hava katıyor”

Melissa Vargas’ın Çin’e dönmesinin ardından Tianjin Bohai Bank’ın başantrenörü Baoquan Wang pasör çaprazı hakkında konuştu. Wang, Vargas’ın birkaç gün içinde forma girmesini beklediğini “Tekrardan bir araya gelmemiz her zamanki gibi samimi hissettiriyor ve Vargas sonuçta iki senedir burada bizimle beraber. Takıma güç de dahil olmak üzere çok başka bir hava katıyor. Maçların başlamasına daha 10 gün var, bu yüzden iki gün içerisinde dinlenip formuna dönmesini umuyorum.” diyerek belirtti. 

Ekip final oynarsa Vargas dönemeyebilir

Fenerbahçe Opet yıldızı Melissa Vargas, Çin'de forma giymeye başladığı dönemde Çin Kadınlar Voleybol Ligi'nin sona ermesi ile geçici transfer döneminde Sarı-Lacivertli ekibe dönüyordu. Ancak bu yıl Çin Kadınlar Voleybol Ligi, 4 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve 6 Şubat 2024 tarihinde sona erecek. Türkiye'de geçici transfer dönemi ise 1 Eylül'de başlıyor ve 31 Ocak'ta sona eriyor. Vargas'ın ekibi Tianjin Bohai Bank ligde finale kalırsa Türkiye'de geçici transfer dönemi 31 Ocak'ta sona ereceği için Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönemeyebileceği aktarıldı. 

İlgini Çekebilir
Guidetti'den Melissa Vargas itirafı: Ya ikinci ya da üçüncü olduk
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler