Melissa Vargas, Çin'den Fenerbahçe Opet'e beklenenden geç dönecek

Aleyna Gürgen
17.09.2023 - 20:52 | Son Güncellenme: 17.09.2023 - 21:09

Fenerbahçe Opet'ten kiralık olarak Çin Kadınlar Voleybol Ligi’ne giden milli voleybolcu Melissa Vargas, Sarı-Lacivertli ekibe ne zaman dönecek?

Melissa Vargas, Çin'den Fenerbahçe Opet'e beklenenden geç dönecek

Filenin Sultanları’ndan Melissa Vargas’ın Fenerbahçe Opet’e dönüş tarihi belli oldu. 23 yaşındaki voleybolcu şubat ayında İstanbul’a dönecek. 

Çin’de üst üste 2 şampiyonluk

Melissa Vargas 2021-22 ve 2022-23 sezonlarını Çinli ekip Tianjin Bohai Bank’ta geçirdi. Fenerbahçeli pasör çaprazı Çin Kadınlar Voleybol Ligi’nde ekibi ile üst üste 2 şampiyonluk yaşadı. 

Melissa beklenenden geç dönecek

Milli voleybolcumuz Melissa Vargas bu sezon açılışı Çin’de yapacak, sezon ortasında ise Fenerbahçe Opet’e dönecek. 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri’nin ardından 4 Kasım’da Çin Kadınlar Voleybol Ligi başlayacak ve finali 6 Şubat’ta olacak. Çin’de ligin başlangıç ve bitiş tarihine göre Vargas, Sarı-Lacivertli ekibe beklenenden geç gelmiş olacak. 

İlgini Çekebilir
Olimpiyat Oyunları uyardı: Melissa Vargas’a dikkat
Habere Git

417 sayılık performans ile 'En İyi Yabancı Voleybolcu'

Melissa Vargas 2 sezondur forma giydiği Çin Kadınlar Voleybol Ligi’ndeki performansı ile göz doldurdu. 23 yaşındaki pasör çaprazı Çin’de geçirdiği sezonda %61 hücum oranı ile oynadı ve 417 sayı kaydetti. Vargas kaydettiği sayıların 49’unu ACE, 29’unu ise bloktan aldı ve ligdeki ‘En Skorer Oyuncu’ oldu. Milli voleybolcu final serisinin ardından ise ‘En İyi Yabancı Voleybolcu’ ödülüne layık görüldü. 

Senin için hazırladığımız haberler