Melissa Vargas ilk kez sahneye çıktı, Fenerbahçe rakibini yendi!

Ali Bozkurt
17.02.2024 - 19:40 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 19:45

Vodafone Sultanlar Ligi'nin 20'nci haftasında Fenerbahçe Opet, evinde Nilüfer Belediyespor'u ağırladı. Sarı-Lacivertli'lerde Melissa Vargas bu sezon ilk kez parkeye çıktı.

Melissa Vargas ilk kez sahneye çıktı, Fenerbahçe rakibini yendi!

AJANSSPOR HABER

Vodafone Sultanlar Ligi 20'nci haftasında Fenerbahçe Opet, Nilüfer Belediyespor'u 25-23, 25 15 ve 25-17'lik skorlarla 3-0 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 58'e yükseltti ve liderliğe yükseldi. Nilüfer Belediyespor ise 25 puanla 8'inci sırada yer aldı.

Üst üste galibiyetler devam ediyor

Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi'nde galibiyetlere devam ediyor. Rakibi Nilüfer Belediyespor'u 3-0'la geçen sarı-lacivertliler üst üste 18'inci galibiyetini elde etti. Fenerbahçe en son ligin 2'nci haftasında Eczacıbaşı'na 3-2 mağlup olmuştu.

Arina Fedorovtseva rüzgarı esti

Fenerbahçe Opet'te takımın en skorer ismi Rus smaçör Arina Fedorovtseva oldu. 20 yaşındaki Fedorovtseva, Nilüfer Belediyespor karşısında yüzde 44'lük hücum yüzdesiyle 19 sayı kaydetmeyi başardı.
Fedorovtseva maçı 3'de ace ile tamamladı.

Melissa Vargas sahneye çıktı

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Melissa Vargas, Çin ekibi Tianjin Bohai Bank'ta sezonun tamamlanmasının ardından Fenerbahçe'ye geri döndü. İlk maçına Nilüfer Belediyespor karşısında çıkan Melissa Vargas, karşılaşmayı yüzde 44 hücum yüzdesiyle 5 sayıyla tamamladı. Vargas, karşılaşmada 1 blok ve 1 servis sayısı bulmayı başardı.

Fenerbahçe'nin sıradaki maçı

Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi'nde gelecek hafta 25 Şubat Pazar günü Sarıyer Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler