Melissa Vargas, Malatya'ya gitti!
Editör: Ali Bozkurt
Son Güncelleme /
A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldızı Melissa Vargas, B1 ehliyet sınavı için geldiği Malatya’da büyük ilgiyle karşılandı. Başarılı sporcu sınavı geçerek ehliyet almaya hak kazandı.

Son 5 Haber

Okan Buruk'tan futbolcularına Kocaelispor uyarısı! "Bize ters geliyorlar"

Fenerbahçe'de Mert Müldür kararı

Fenerbahçe'de geri dönen İsmail Kartal'ın takıma yaptığı konuşma ortaya çıktı

Livan Burcu: "Fenerbahçe'yi sevdiğimi söyleyebilirim"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Aston Villa'da şok sakatlık
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldızı Melissa Vargas, B1 ehliyet sınavına girmek için Malatya’ya geldi. Kentte yoğun ilgiyle karşılanan Vargas, sınav öncesi vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi ve sürücü kursundaki parkurda eğitim alanını gezdi.
Malatya’da büyük ilgi
B1 sınıfı ehliyet sınavı için Malatya’ya gelen Melissa Vargas, sürücü kursunun Trafik Eğitim Parkuru’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Milli voleybolcuya gösterilen ilgi dikkat çekti.
Kayısı hediyesi verildi
Sınavı başarıyla tamamlayan Vargas, B1 sınıfı ehliyet almaya hak kazandı. Çıkışta kendisine Malatya’ya özgü kayısı hediye edildi.

Üstündağ’ın adını taşıyan bulvarda fotoğraf
Milli voleybolcu, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın adını taşıyan bulvarda hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kentten ayrıldı.