Kübalı efsaneden Vargas ve Egonu sözleri: Melissa’nın arkasında parlamasını sağlayacak takım yok

11.10.2024 - 12:56 | Son Güncellenme: 11.10.2024 - 13:20

Kübalı eski voleybolcu Mireya Luis'in Melissa Vargas, Paola Egonu ve Filenin Sultanları hakkındaki sözleri yeniden gündem oldu. İşte detaylar...

Kübalı efsaneden Vargas ve Egonu sözleri: Melissa’nın arkasında parlamasını sağlayacak takım yok

AJANSSPOR - HABER

Kübalı eski voleybolcu Mireya Luis'in geçtiğimiz haftalarda La Gazetta dello Sport için yaptığı bir röportaj yeniden gündee geldi. Luis açıklamalarında bir numarasının İtalyan voleybolcu Paola Egonu olduğunu söyledi.

"Paola’nın seviyesine ulaşabilecek tek oyuncu Vargas"

Mireya Luis açıklamalarında güncel olarak bir numaralı voleybolcusunun Paola Egonu olduğunu belirtti. Egonu'ya yetişebilecek tek oyuncunun milli voleybolcu Melissa Vargas olduğunu söyleyen Luis, Filenin Sultanları için ise şöyle konuştu: "Paola’nın seviyesine ulaşabilecek tek oyuncu Vargas. Güçlü, etkili, fakat Melissa’nın arkasında onun parlamasını sağlayacak bir takım yok. Egonu, her zaman vuruş çeşitliliği yaratabileceği pozisyonda oynuyor. Hücumda kolunu blok üstüne tam uzatarak vurabiliyor, blok out yapabiliyor ya da plaselerle rakibi şaşırtabiliyor. Evet, o dünyanın 1 numarası: mükemmel formda, zayıf noktası olmadığını gösterdi, o en iyisi."

Mireya Luis kimdir?

Alejandrina Mireya Luis Hernandez, 25 Ağustos 1967'de dünyaya geldi. Kübalı voleybolcu 1992, 1996 ve 2000'de olmak üzere 3 kez Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazandı. Luis 20. yüzyılın en büyük voleybolcularından biri olarak kabul ediliyor.

İlgini Çekebilir
TVF Başkanı Üstündağ'dan flaş Melissa Vargas itirafı: İsim vermem ama...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler