Melissa Vargas'ın Çin'e gidip gitmeyeceği belli oldu!

İsa Kethüda
14.05.2024 - 13:37 | Son Güncellenme: 14.05.2024 - 13:53

Son dakika haberleri. Sultanlar Ligi takımlarından Fenerbahçe Opet forması giyen Melissa Vargas'ın Çin'e gidip gitmeyeceği belli oldu. İşte detaylar...

Melissa Vargas'ın Çin'e gidip gitmeyeceği belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet ile bu sezon şampiyonluk sevinci yaşayan Melissa Vargas'ın, yeniden Çin Ligi'ne transfer olacağı ile ilgili iddialar ortaya atılmıştı.

Çin iddiaları hakkında

Polonya basınından Przeglad Sportowy sitesinde yer alan bilgilere göre; Melissa Vargas'ın, gelecek sezonun ilk yarısını Çin'de geçireceği ve sezonun ikinci yarısında ise Fenerbahçe'ye ger döneceği iddia edilmişti. 

Vargas, gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek

TRT Spor'da yer alan habere göre Melissa Vargas'ın, 2024 - 2025 sezonunun tamamında Fenerbahçe Opet forması giyeceği belirtildi. 

Arina Fedorovtseva yarım sezon için ayrılacak

Haberde, milli voleybolcuya uygulanan yarı sezonlu düzenin, Arina Fedorovtseva için geçerli olacağı ifade edildi. Bilindiği üzere Rus oyuncusu Arina Fedorovtseva, daha önce Melissa Vargas'ın formasını giydiği Çin ekibi Tianjin Bohai Bank'a transfer olmuştu. Fedorovtseva, Çin'de ligin tamamlanmasının ardından Fenerbahçe Opet'e geri dönecek. 

Ali Koç kadroyu koruyacaklarını açıkladı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kadroyu koruyacaklarını ve en az bir transfer yapacaklarını açıklamıştı.

"Kadın voleybolu aslında Avrupa'da şampiyon olmak için kurduk"

Koç açıklamasında, “Fenerbahçe şampiyon oldu ama Türkiye'de 3 tane takım var. Eczacıbaşı, VakıfBank ve Fenerbahçe. Avrupa'da her daim ses getiren yarı final gören yeri geldiğinde kupayı alan takımlar. Kadın voleybolu aslında Avrupa'da şampiyon olmak için kurduk. 

"Takımımızı koruyoruz, en fazla 1 kişi transfer edeceğiz"

Yarı finalde hiç beklemediğimiz şekilde elendik. Seneye takımımızı koruyoruz, en fazla 1 kişi transfer edeceğiz. Umarım seneye Avrupa kupasıyla taçlandırırlar” ifadelerini kullanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler