Filenin Sultanları'ndan Melissa Vargas olimpiyat rekoruna çok yakın

07.08.2024 - 09:48 | Son Güncellenme: 07.08.2024 - 10:11

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan Melissa Vargas, Çin maçında kaydettiği 42 sayının ardından olimpiyat rekoru kırmaya çok yakın. İşte detaylar...

Filenin Sultanları'ndan Melissa Vargas olimpiyat rekoruna çok yakın

AJANSSPOR - HABER

Filenin Sultanları ile Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finale yükselen Melissa Vargas, Çin maçında olimpiyat rekorunun adeta ucundan döndü.

Vargas'tan yarı final yoluna 42 sayı

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Çin'i geriden gelerek 3-2 yendi. Çeyrek final maçından galip ayrılan milliler adını yarı finale yazdırdı. Melissa Vargas ise karşılaşmada kaydetti 42 sayı ile gündem oldu.

Vargas olimpiyat rekorunu 3 sayı ile kaçırdı

Çin karşısında 42 sayı ile mücadele eden Melissa Vargas olimpiyat rekorunun da ucundan döndü. Güncel olarak olimpiyatlarda bir voleybol maçında kaydedilen en yüksek sayı rekoru 44 sayı ile Hırvat voleybolcu Barbara Jelic'e ait. Vargas, Çin maçında 2 sayı daha kaydetse bu rekoru egale edecek 3 sayı ile ise rekorun yeni sahibi olacaktı.

Türkiye'nın olimpiyatlarda yarı finalde de mücadale edecek olması ile Vargas'ın final veya üçüncülük maçı ihtimalleri ile rekor için iki maçlık şansı daha var.

İlgini Çekebilir
Giovanni Guidetti: Sanırım bu benim son maçımdı
Habere Git

Filenin Sultanları'nın yarı final rakibi kim?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki yarı final rakibi, çeyrek finalde Sırbistan'ı 3-0 yenen İtalya oldu.

Filenin Sultanları'nın yarı final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, İtalya'ya karşı yarı final maçını 8 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de oynayacak. Maç TRT 1 ve Eurosport 9'da canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler