Melissa Vargas'tan veda açıklaması: "Bu takımın bir parçası olduğum için..."

01.09.2024 - 17:03 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 17:07

Sultanlar Ligi takımlarından Fenerbahçe forması giyen Melissa Vargas, Çin ekibi Tianjin Bohai Bank'a veda ettiğini açıkladı. İşte milli yıldızın ayrılık mesajı.

Melissa Vargas'tan veda açıklaması: "Bu takımın bir parçası olduğum için..."

AJANSSPOR HABER

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı forması giyen Melissa Vargas, Çin kulübü Tianjin Bohai Bank için bir veda mesajı yayınladı.

Melissa Vargas mesajında, "Sevgili Tianjin Bohai Bank Kadın Voleybol Kulübü, Tianjin'deki takım arkadaşlarım ve taraftarlarımız.

"Bu takımın bir parçası olduğum için minnettarım"

Geçtiğimiz üç yıl muhteşemdi ve bu takımın bir parçası olduğum için minnettarım. Üst üste 3 şampiyonluk kazanmak çok şey ifade ediyor ve herkesin desteği olmadan bu mümkün olmazdı.

"Tianjin'deki zamanımı her zaman hatırlayacağım"

En iyi arkadaşlarım oldukları için takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bana inandıkları için koça ve kulübe teşekkür ederim. Taraftarlara teşekkür ederim, tezahüratlarınız her maçı özel kıldı. Tianjin'deki zamanımı her zaman hatırlayacağım.

"Size Fenerbahçe'de oynayacağımı söylemek istiyorum"

Size önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de oynayacağımı söylemek istiyorum. Hepinizi özleyeceğim ama bu anıları kalbimde saklayacağım" ifadelerini kullandı.

Tianjin'den Vargas'a teşekkür mesajı

Tianjin Bohai Bank Kulübü de, Melissa Vargas'a emekleri için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Herkese merhaba, Tianjin Bohai Bank Kadın Voleybol Kulübünü her zaman desteklediğiniz için teşekkürler. Yeni sezonda Melissa Teresa Vargas (Xiao Mei) Türkiye'de Fenerbahçe Kadın Voleybol Kulübü'ne katılacak. Kulübümüz kendisinin kararını anlıyor ve saygı ile karşılıyor. Vargas'a son 3 yılda Tianjin Bohai Bank Kadın Voleybol Kulübü'ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Birlikte geçirdiğimiz günler birbirimiz için en değerli anılardır. Xiao Mei'ye yeni sezonda başarılar dileriz. Bohai Bank Kadın Voleybol Kulübü yeni sezonda taraftarlarımıza ve dostlarımıza daha heyecanlı maçlar armağan edecek. Tüm destekleriniz için teşekkür ederiz!"

Senin için hazırladığımız haberler