Fenerbahçeli Eski Basketbolcu Nicolo Melli'den Nigel Hayes - Davis Açıklaması

Kerem Ergün
28.11.2022 - 00:21 | Son Güncellenme: 28.11.2022 - 02:51

Turkish Airlines Euroleague'de Fenerbahçe Olimpia Milano'yu 72-82 yendi. Nicolo Melli maçın ardından aldığı yorumlar sebebiyle Twitter hesabından açıklama yaptı.

Fenerbahçeli Eski Basketbolcu Nicolo Melli'den Nigel Hayes - Davis Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Turkish Airlines Euroleague'in 10. haftasında Fenerbahçe Beko, Olimpia Milano'yu deplasmanda 82-72 yendi. Milano ekibinin formasını giyen eski Fenerbahçeli basketbolcu Nicolo Melli, maç esnasında Nigel - Hayes Davis ile yaşadığı gerginlik hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'yi sevmeye devam edeceğim

Maçta Fenerbahçe Beko forması giyen Nigel - Hayes Davis ile gerginlik yaşayan İtalyan basketbolcu, şahsi Twitter hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Melli paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Son 3 günde Instagram ve Twitter hesabım hakaretlerle doldu. Size Fenerbahçe ile oynadığımız maçta olanları açık bir şekilde ifade etmek istiyorum. O pozisyon oyun içinde gerçekleşti ve bu da oyunun bir parçası. Hayatım boyunca sarı lacivertli formayı giydiğim için gurur duymaya ve her zaman Ülker Arena'da oynamak için sabırsızlanmaya devam edeceğim. Ne isterseniz yazmaya devam edebilirsiniz, o durum da ben de sizi engellemeye devam edeceğim.  Ama en çok da Fenerbahçe'yi ve İstanbul'u sevmeye devam edeceğim."

Ne olmuştu?

Maç Olimpia Milano'nun 37-34'lük üstünlüğüyle devam ederken İtalyan ekibinin bir basketbolcusu turnike atmak için Fenerbahçe potasına hücum etti. Oyuncunun turnikesi isabetli olmayınca Melli ile Nigel - Hayes Davis ribaundu almak için zıpladı. Davis mücadeleyi kazandı fakat mücadelenin ardından Melli, Davis'in kafasını koltuk altına aldı. Bundan kurtulan Davis, Melli'yi ittirdi ve ikili arasında gerginlik başladı. İki takımın oyuncularının da araya girmesiyle gerginlik sona erdi.

Fenerbahçe ile Türkiye şampiyonu oldu

Nigel - Hayes Davis ile gerginlik yaşayan Nicolo Melli, 2017 ile 2019 yılları arasında Fenerbahçe Beko forması giydi. İtalyan basketbolcu, sarı lacivertli kulüp ile 2018/2019 sezonunda hem Türkiye Basketbol Süper Ligi'ni hem de  Basketbol Erkekler Türkiye Kupası'nı kazandı. 

Fenerbahçe Euroleague'de zirvede

Dimitris Itoudis'in çalıştırdığı Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague'de 10 hafta sonunda lider durumda bulunuyor. Sarı lacivertli ekip ligde çıktığı 10 maçın dokuzunu kazanırken sadece Barcelona'ya kaybetti. 

İlgini Çekebilir
Muhteşem Fenerbahçe! Galatasaray'ı da devirdiler...
Habere Git

Sıradaki rakip Real Madrid

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague'in 11. haftasında evinde Real Madrid'i ağırlayacak. 2 Aralık Cuma günü oynanacak olan karşılaşma saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayımlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler