Felipe Melo Galatasaray'a geri dönüyor! Brezilya’dan transfer iddiası

20.10.2021 - 17:32 | Son Güncellenme: 20.10.2021 - 18:32

Transfer haberleri… Brezilya basını Galatasatay’ın aralık ayında Palmeiras ile sözleşmesi bitecek eski futbolcusu Felipe Melo’ya teklif yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Felipe Melo Galatasaray'a geri dönüyor! Brezilya’dan transfer iddiası

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo geri dönüş hazırlığında. Bu sezon kadrosunda gençleştirme operasyonuna giden sarı-kırmızılı takım için bu defa aksi yönde bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'dan Melo'ya 1.5 yıllık teklif

Brezilya basınından UOL Esporte'de yer alan habere göre; Galatasaray, aralık ayında kontratı bitecek olan Felipe Melo’ya sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor. Haberde; Melo'ya 1.5 yıllık olacağı belirtilen kontratın süresi dahi verilirken 38 yaşındaki futbolcunun da Türkiye'ye dönmeye istekli olduğu belirtildi.

Felipe Melo'dan yeşil ışık

UOL Esporte ayrıca Melo ile Brezilya'dan Sao Paulo ve Arjantin'den Boca Juniors'ın da ilgilendiğini yazdı. Buna karşılık tecrübeli futbolcunun kariyerinde önemli bir yer teşkil eden Galatasaray'da futbolu bırakmak istemesi dolayısıyla transferde daha avantajlı olduğu kaydedildi.

 

Melo'nun Galatasaray kariyeri

Sarı-kırmızılı takımda 2011 ile 2015 yılları arasında oynayan Felipe Melo 154 maçta forma giydi. Brezilyalı orta saha, bu karşılaşamalarda 18 gol, 12 asistlik performans sergiledi. Mücadeleci futbolu ve liderlik özelliğiyle Galatasaray’ın o dönem kazandığı 3 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa’da da önemli rol oynadı. 

Fatih Terim sinyal vermişti

Bu haber akıllara Fatih Terim’in yaz transfer döneminde yaptığı açıklamayı getirdi. Galatasaray Teknik Direktörü, Felipe Melo’yı henüz adı gündemde değilken övmüş ve “Özel bir oyuncu ve karakterdi. Burada çok mutlu oldu. Bazen konuşuyoruz, 'Hazırım' diyor. Hep hazır. 38 yaşında. Bazılarının yaşı yok. Melo da onlardan biri .

'Alo Melo gel' diyebiliriz

Hiçbir şey belli olmaz. Çok iyi bir futbolcu ve iyi bir Galatasaraylı. Dışarıda söyledikleri çok kıymetli. “Alo Melo gel” de diyebiliriz. Bir uçakla burada olur” ifadelerini kullanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler