Melo hakkındaki sözleri çok konuşulur: 'Kötünün de kötüsü'

09.05.2020 - 13:47 | Son Güncellenme: 09.05.2020 - 13:52

Melo hakkındaki sözleri çok konuşulur: 'Kötünün de kötüsü'

‘Io, Giorgio’ isimli bir otobiyografi kitabı çıkarmaya hazırlanan Giorgio Chiellini, La Repubblica gazetesine özel bir röportaj verdi. İtalyan savunmacının Felipe Melo hakkında söyledikleri çok konuşulur...

Kariyeri boyunca iki oyuncunun kendisini büyük hayal kırıklığına uğrattığını belirten Chiellini, “Bunlardan biri Balotelli. O takımdaki insanlara saygısı olmayan negatif bir insan. 2013’te Brezilya’da düzenlenen Konfederasyonlar Kupası’da hiçbir şeyin ucundan tutmadı. Kesinlikle tokadı hak ediyordu” dedi.

“Bazıları onu dünyanın en iyi 5 santrforu arasında görüyordu ama ben onu hiç ilk 10 veya 20’de görmedim.”

Deneyimli savunmacı, Balotelli’den de daha kötü biri olduğunu söyledi. O isim Galatasaraylıların sevgilisi Felipe Melo’dan başkası değil.

Balotelli’den daha kötüsü var: Felipe Melo. O kötünün de kötüsü. İnsanlara saygısı olmayanlara, hep aykırı hareket edenlere katlanamıyorum.  O etraftayken sanki hep kavga çıkacakmış gibiydi. Yöneticilere onun çürük elma olduğunu söylemiştim.”

Chiellini’ye bu itiraflarının ardından Balotelli ile karşı oynamanın garip olup olmayacağı da soruldu:

“Benim hiçbir kötü niyetim yok. Buna ihtiyacım da yok. Eğer onlarla bir şey paylaşmam gerekirse bunu yaparım. Ben herkesin en iyi arkadaşı değilim. Ama onlar kabul edilebilir sınırların ötesinde davranan iki futbolcuydu. Problem onların kötü oynaması veya birkaç gece dışarı çıkmaları değil, problem onların saygısının olmaması. Bu bir kez yaşanabilir ama sürekli olamaz.”

Melo'dan Chiellini'ye sert cevap!

Felipe Melo, Chiellini’nin sözlerine La Gazzetta dello Sport aracılığıyla cevap verdi:

“İlk olarak onun bahsettiği bölümleri okumak ilginç olacak. Benim açımdan onun söylediklerine cevap vermem konusunda bir problem yok.”

“Juventus’ta oynarken kimseye saygısızlık etmedim. Onunla hiçbir olayım olmadı. Olmaz da. Balotelli tokadı hak ediyordu diyor ve ben kötünün kötüsü oluyorum öyle mi? Kitabınızda başkalarının hakkında kötü konuşmak kolay. Belki de 'bu savunmacı', onları Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi’nden elediğimiz için bana bu kadar kızgındır.”

“Belki de Inter her şeyi kazandığı içindir. Ayrıca aklıma bir şey daha geldi. 2009’da Konfederasyon Kupası’nda onları 3-0 yenmiştik. Belki bu hoşuna gitmemiştir. Uluslarası seviyede hiçbir şey kazanamadı. Onun yaptığı saygısızlık. Burada duruyorum ve herhangi bir şey eklemiyorum. Çünkü bazı şeyler soyunma odasında kalmalı.”

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler