"Melo, Türkiye'yi özlediğini söyledi"

31.07.2017 - 15:47 | Son Güncellenme: 31.07.2017 - 15:47

"Melo, Türkiye'yi özlediğini söyledi"

AJANSSPOR ÖZEL - Felipe Melo'nun Türkiye'deki ortağı ve yakın arkadaşı Ümit Akbulut, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına katıldı. Ümit Akbulut önemli açıklamalarını Özgür Sancar'a yaptı. İşte o açıklamalar:

Ayrılık saha içinde karıştığı olaylardan kaynaklı

"Felipe Melo'nun ayrılması konusu tartışılır aslında oynadığı kulüpte çok mutluydu ama onun son dönemde karıştığı olaylar hem onu hem de kulübü küstürdü. Oyun sonrası yumruklar savurdu, geçen haftada maçta yine arıza çıkarmıştı. Son 1 ay içinde bayağı olaylar yaşandı ve ayrılık onlardan kaynaklanıyor. Performans açısından sorun yoktu. Belki de daha hayırlı oldu."

Türkiye'yi özledim

"Melo geçen hafta bana "Türkiye'yi özledim" demişti. Aralık ayında da İstanbul'a gelecek. Reklamını iki hafta önce sosyal medyadan yayınlamıştı. Bence hayırlı oldu. Futbolda her şey münkün. Galatasaray dışında Türkiye'de başka takımda oynamaz. Hayatta her şey mümkündür. Bugün ne desek taraftar o şekilde heyecanlanıyor. İnşallah olur diyorum."

Van der Wiel olayı

Yargıda bu konu. Bu Fenerbahçe'ye karşı yapılan bir hamleydi. Gitmek istiyordu. Sanırım FIFA'ya da kulübü şikayet etmiş. Bu konuların hepsini önceden konuşulmuş şeyler olarak görüyorum.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler