Memleket Partisi genel merkezi nerede?

18.05.2021 - 16:59 | Son Güncellenme: 18.05.2021 - 17:38

Eski Başkan Adayı Muharrem İnce tarafından 17 Mayıs'ta kurulan Memleket Partisi'nin genel merkezi nerededir? İşte, genel merkeze dair merak edilenler...

Memleket Partisi genel merkezi nerede?

Bir dönem, Cumhuriyet Halk Partisi'nden başkan adayı olan Muharrem İnce, "Memleket Hareketi" olarak başlattığı girişimi resmileştirdi. Önce, bir otobüsle bütün memleketi turlayan İnce, daha sonra Memleket Partisi'ni kurduğunu açıkladı. Partinin tüzüğü, programı ve kuruluşu 17 Mayıs 2021 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından kabul edildi. Peki, Memleket Partisi'nin genel merkezi nerede yer alıyor?

Memleket Partisi genel merkezi...

Muharrem İnce, geçtiğimiz gün Ankara'daki parti merkezi binasının önünde basına açıklamalarda bulunmuş; vatandaşa partinin misyonunu anlatmıştı. Memleket Partisi'nin genel merkez binası, Ankara Çetin Emeç Bulvarı üzerinde yer alıyor. Bina, 6 katlı olmakla beraber tadilat işlerine bir süre önce başlanmıştı. 

Memleket Partisi'nin resmi internet adresinde, parti binasının "Yukarı Öveçler Mahallesi, 1290. Sokak, No: 4 Çetin Emeç/Ankara" üzerinde olduğu bilgisine yer verildi. 

Senin için hazırladığımız haberler