Menajeri açıkladı! 3 büyükler...

17.05.2019 - 12:49 | Son Güncellenme: 17.05.2019 - 15:49

Menajeri açıkladı! 3 büyükler...

Rapid Wien'de forma giyen 20 yaşındaki Türk futbolcu Mert Müldür'ün menajeri Max Hagmayr; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın genç oyuncuyla ilgilendiğini açıkladı.

20 yaşındaki gurbetçi futbolcunun geleceğiyle ilgili olarak hem menajeri Max Hagmayr hem de Rapid Wien'in sportif direktörü Fredy Bickel'den gündeme bomba gibi düşen bir açıklama geldi.
Avusturya'da yayım yapan Kurier gazetesine konuşan ikiliden Bickel, "Bunlar asılsız dedikodular değil. Bir ilgi olduğu doğru. Ancak Müldür'le olan konuşmamızda takımda bir yıl daha kalacağı konusunda anlaşmıştık. Ben kendisini satmıyorum ama nihai kararı benden sonra gelecek kişi verecek." ifadelerini kullandı.
Müldür'ün menajeri Hagmayr ise oyuncuyla ilgilenen tek kulübün Beşiktaş olmadığının altını çizerek "Türkiye liginin en büyük üç takımı, Müldür'le ilgileniyor. Ancak herhangi bir resmi teklif gelmiş deği." şeklinde konuştu.

Bu sezon takımıyla 36 maçta ter döken genç savunmacı, takımına 1 gol ve 4 asistle katkıda bulundu. Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösterilen oyuncunun takımıyla 2021 yazına dek sözleşmesi bulunuyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler