Menajeri açıkladı! Beşiktaş, Jimmy Durmaz'ı istedi mi?

10.02.2020 - 21:14 | Son Güncellenme: 10.02.2020 - 18:16

Menajeri açıkladı! Beşiktaş, Jimmy Durmaz'ı istedi mi?

Beşiktaş'lı Abdoulay Diaby ve Galatasaray'lı Jimmy Durmaz'ın menajeri Erk Toros, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Beşiktaş'lı Diaby ve Galatasaray'lı Jimmy Durmaz'ın menajeri Erk Toros'un açıklamaları şu şekilde:

Belhanda'nın maaşını karşılayabilecek 2-3 takım var!

"Belhanda'nın gideceğiyle ilgili bir duyum almadım. Belhanda'nın parasını ödeyebileyecek Rusya'da 2-3 kulüp var. Jimmy'nin üst düzey bir sporcu ahlakı var. Oynasın veya oynamasın onun için hiç farketmez. Her idmanda ve maçta %100'ünü verir. Alanyaspor maçında bir şanssızlığı vardı. Vurduğu top direkten döndü. O pozisyon maçın da kırılma anıydı. O pozisyon gol olsa maç çok farklı olurdu. Hava durumu da futbol oynamak isteyen Galatasaray ve Jimmy'nin aleyhineydi. Ancak dediğim gibi Jimmy şartlar ne olursan olsun sahaya her zaman %100'ünü verir."

Galatasaray, Jimmy Durmaz'ın çocukluk aşkı!

"Galatasaray, 'Jimmy isterse gidebilir.' dedi ancak Jimmy Durmaz'dan çok memnunlar ve bunu bize dayatmadılar. Jimmy'de takımda kalıp fayda sağlamak istiyor. Galatasaray, 1 Jimmy Durmaz'ın çocukluk aşkı. Jimmy'nin bir oğlu ve bir kzı da hasta Galatasaraylı. Jimmy'yi devre arasında çok isteyen oldu ancak bizi tatmin edemediler."

Beşiktaş'ın bir ilgisi olmadı!

"2-3 kulüp hariç her kulüp Jimmy Durmaz'ı istedi ancak Jimmy Durmaz'ın aklı ve kalbi Galatasaray'da. Jimmy burada kalıp oynamak istiyor. Beşiktaş'tan bir ilgi ve talep olmadı."

Senin için hazırladığımız haberler