Ertuğrul Taşkıran Fenerbahçe'ye Transfer Olacak Mı? Menajeri Açıkladı

Salim Manav
27.04.2022 - 14:26 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 14:31

Süper Lig'de Kasımpaşa'da sergilediği performansla göz dolduran Ertuğrul Taşkıran'ın eski kulübü Fenerbahçe'ye transfer olacağı kulislerde konuşulurken menajerinden bu konuda açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Ertuğrul Taşkıran Fenerbahçe'ye Transfer Olacak Mı? Menajeri Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig takımı Kasımpaşa'da forma giyen ve sergilediği performansla geçer not alan Ertuğrul Taşkıran'ın eski kulübü Fenerbahçe'ye döneceği kulislerde konuşulurken menajerinden de konuyla ilgili flaş açıklama geldi.

"Fenerbahçe ile Kasımpaşa görüştü"

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Ertuğrul Taşkıran'ın menajeri Murat Erdoğan, "Ertuğrul Taşkıran ve takımı Kasımpaşa çok iyi bir çıkışa imza attı. Ertuğrul'un transferi konusunda Fenerbahçe ile Kasımpaşa'nın görüştüğünü biliyorum. Fakat henüz bizimle görüşme yapılmadı. Ertuğrul'un Fenerbahçe dışında da talipleri var" dedi.

"İsmail Çipe'ye haksızlık yapıldı"

Erdoğan, Galatasaray'da forma giyen ve temsilciliğini yaptığı İsmail Çipe hakkında ise, "İsmail Çipe'nin şu anda morali ve psikolojisi gayet iyi. İsmail konusunda süreci zaman gösterecek. İsmail'in sözleşmesi devam ediyor fakat kulüpte bir belirsizlik var. Yaşanan süreçte de çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Taşkıran'ın kariyeri 

Kariyerinde Fenerbahçe, Samsunspor, Kayserispor, Sivasspor, Boluspor ve Konyaspor takımları bulunan Ertuğrul Taşkıran bu sezon Kasımpaşa'da 26 maçta forma giydi ve kalesinde 33 gol gördü.

Paşa ile sözleşmesi Haziran 2023'te bitecek

32 yaşındaki file bekçisinin İstanbul ekibi ile sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler