Menajeri açıkladı: "Fenerbahçe, Mehmet Özcan'la ilgileniyor"

18.12.2020 - 15:40 | Son Güncellenme: 18.12.2020 - 15:49

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Eskişehirsporlu Mehmet Özcan'ın menajerinden son dakika transfer açıklaması geldi. Mehmet Özcan'a Galatasaray ve Fenerbahçe'den teklif geldi mi? Mehmet Özcan'ın menajeri Murat Erdoğan, Emre Belözoğlu ile görüştü mü? Detaylar haberimizde...

Menajeri açıkladı: "Fenerbahçe, Mehmet Özcan'la ilgileniyor"

Eskişehirspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mehmet Özcan'ın transferiyle ilgili resmi açıklama geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mehmet Özcan'ın menajeri Murat Erdoğan, "Mehmet Özcan istenilen ve takip edilen bir futbolcu. Mehmet Özcan için hemen hemen her gün kulüp yetkilileri tarafından aranıyorum. Mehmet Özcan'a yaz transfer döneminde de ciddi transfer teklifleri oldu. Fakat o süreçte Eskişehirspor ile anlaşılamadı. Mehmet Özcan için 5 tane Anadolu takımı ve büyük takımlardan transfer teklifleri geldi." ifadelerini kullandı.

Yaz transfer döneminde Trabzonspor ve Galatasaray'ın Mehmet Özcan için transfer teklifleri olduğunu doğrulayan Erdoğan, "Fenerbahçe'nin Mehmet Özcan için ilgisi var. Fakat sportif direktör Emre Belözoğlu bu konuda beni aramadı. Emre Belöğlu iyi bir arkadaşımdır, ararsa bu konuda görüşürüz." dedi.

Sezon sonunda Eskişehirspor'la sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Özcan'ın Eskişehirspor'la sözleşme yenilemeyeceğini söyleyen Murat Erdoğan, dosthane bir şekilde ayrılmak istediklerini vurguladı. 

Mehmet Özcan kimdir?

Mehmet Özcan, 10 Ağustos 1998 doğumlu orta saha oyuncusu. Sağ ayağını kullanıyor. 21 yaşındaki futbolcu, 2017'den beri profesyonel olarak Eskişehirspor forması giyiyor.

 

Mehmet Özcan bu sezon Eskişehirspor'da 14 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

Mehmet, Türkiye Ümit Milli Takımı'nda da 1 kez şans buldu.

Senin için hazırladığımız haberler