Fenerbahçeli Enner Valencia'nın Menajeri Sözleşme Görüşmeleri Hakkında Konuştu

Burak Alaca
20.02.2023 - 21:56 | Son Güncellenme: 20.02.2023 - 22:33

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Ekvadorlu golcü Enner Valenica'nın menajeri Chalo Vargas sözleşme uzatma görüşmeleri hakkında konuştu.

Fenerbahçeli Enner Valencia'nın Menajeri Sözleşme Görüşmeleri Hakkında Konuştu

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampyionluk yarışı veren Fenerbahçe'de sezonun en formda ismi Enner Valencia'nın akıbeti büyük merak konusu. 30 Haziran 2023'de sözleşmesi bitecek oyuncunun menajeri Chalo Vargas sözleşme uzatma görüşmeleri hakkında Fanatik'e konuştu.

"Fenerbahçe'de mutlu"

Hakkında sık sık ayrılık spekülasyonları yaratılmaya başlanan Valencia hakkında menajeri "Enner, Fenerbahçe'de çok mutlu fakat henüz yeni bir söözleşme konusunda anlaşma sağlayamadık. Görüşmelerimiz sürüyor." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin teklifini reddetti

Halk Gazetesi'nin haberine göre ise yıldız oyuncu Fenerbahçe'nin yıllık 2.2 milyon Euro'dan yaptığı 2 yıllık sözleşme uzatma teklifini reddetti. 33 yaşındaki yıldızın yıllık 3 milyon Euro'dan 3 yıllık bir sözleşme istediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Valencia, geleceğini garanti altına almak istiyor! İşte istekleri...
Habere Git

Internacional kancası

Aynı haberde Ekvadorlu yıldıza Brezilya Serie A'nın köklü ekibi Internacional'in de talip olduğu belirtildi. Oyuncunun Internacional'den gelen teklife sıcak baktığı iddia edildi. Anlaşma sağlanamaması halinde Brezilya ekibi Haziran ayında şansını tekrardan deneyecek.

Kariyer sezonu oynuyor

33 yaşındaki forvet bu sezon sarı lacivertli forma ile Süper Lig'de 18, UEFA Avrupa Ligi'nde 6, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 maça çıktı ve 23 gol, 4 asist ile olağan üstü bir performans sergiledi.

Internacional Antalyaspor'un yıldızını kaptı

Brezilya Serie A ekibi Internacional, Fraport Tav Antalyaspor forması giyen Luiz Adriano ile anlaşma sağladı. Yeni doğan çocuğunu ülkesinde büyütmek isteyen 34 yaşındaki golcü Antalyaspor yönetimi ile fesih görüşmelerinin sonuna yaklaştı.

İlgini Çekebilir
Ayrılık pazarlığı başladı! Luiz Adriano evine dönüyor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler