Menajeri açıkladı! İşte Zymer Bytyqi'nin Antalyaspor'dan beklentisi...

27.08.2024 - 12:29 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 13:09

FIFA'dan gelen transfer engeli nedeniyle Towsend'in lisansını çıkaramayan Antalyaspor'da maaşını alamadığı için kulüpten ayrılan Zymer Bytyqi'nin beklentisi ortaya çıktı.

Menajeri açıkladı! İşte Zymer Bytyqi'nin Antalyaspor'dan beklentisi...

ARİF CAN YILDIZ - AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, bu transfer sezonunda 8 oyuncuyu kadrosuna kattıktan sonra tekrar yasak yedi. Geride bıraktığımız sezonun Nisan ayında ödemelerini alamadığı için kırmızı-beyazlı kulüpten ayrılan ve FIFA'ya şikayette bulunan Zymer Bytyqi'nin Akdeniz ekibinden beklentisi belli oldu.

İşte Bytyqi'nin beklentisi

Antalyaspor'dan ayrılarak henüz bir takımla anlaşma sağlamayan Bytyqi'nin Antalyaspor'dan istediği uzlaşma yöntemi belli oldu.

Menajerinin verdiği bilgiye göre; kontratını feshetmesinden dolayı kulüple imzaladığı sözleşmesindeki bütün alacaklarını almaya hak kazanan 27 yaşındaki futbolcu, kırmızı-beyazlı ekipten alacaklarının yarısını peşin olarak temin etmek istiyor.

Geri kalanı parça parça

Kosovalı futbolcunun geri kalan alacaklarını da 2024/2025 sezonu içerisinde parça parça talep ettiği öğrenildi.

Bytyqi'nin maaşı ne kadar?

1 Ağustos 2023'te Antalyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Bytyqi'nin yıllık maaşının kontratta yer alan bilgilere göre 750 bin Euro olduğu belirtildi.

Towsend'in lisansı çıkmadı

Akdeniz ekibi, yeni transferi İngiliz yıldız Andros Townsend'e imza attırmasına rağmen Zymer Bytyqi'nin yaptığı şikayetten daha hızlı davranamadı ve oyuncuya lisans çıkaramadı.

Süper Lig ekibinin yeni transferi Townsend'e lisans çıkarabilmesi için transfer dönemi bitmeden ve başka bir dosya gelmeden iki futbolcu ile de uzlaşması gerekiyor.

Bir engelde Assombalonga'dan

Yine Ajansspor'dan Koray Geçgel'in haberine göre Akrepler'e bir transfer engeli de geçen sezon kırmızı-beyazlı formayı giyen ve bu sezon Amedspor'da top koşturan Britt Assombalonga'dan geldi. 31 yaşındaki forvetin kırmızı-beyazlılardan 4 aylık alacağı bulunduğu ve bunun karşılığının da yaklaşık 250 bin Euro olduğu öne sürüldü.

İlgini Çekebilir
Townsend ilk kez konuştu: "Antalyaspor'da sıkışmış durumdayım"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler