Menajeri açıkladı! Rodrigues, Belhanda, Onyekuru...

08.07.2019 - 20:15 | Son Güncellenme: 08.07.2019 - 20:15

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da Belhanda, Onyekuru ve Ndiaye'de son durum ne? Fenerbahçe Rodrigues'i transfer edecek mi?

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe gelecek sezonun çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertli takım geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan ayrılan Rodrigues'i kadrosuna katmak için çalışmalara devam ediyor.

Rodrigues'in menajeri William D'avila, Radyospor programcısı Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Şu anda Rodrigues'in Türkiye'ye dönme ihtimali ile ilgili bir şey yok. Elimizde değerlendirebileceğimiz somut bir teklif yok. Bir gelişme olmadığı için yorum yapmam doğru değil. Öncelikle kulüpler üzerinde bir görüşme yapılması gerekiyor. Garry ile ilgili bu konuyu hiç konuşmadım çünkü hiçbir gelişme yaşanmadı." ifadelerini kullandı.

Onyekuru Galatasaray'da kalacak mı?

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Onyekuru'nun Galatasaray'da kalmak istediğini belirtekn D'avila, Afrika Uluslar Kupası'nın ardından bir gelişme yaşanabileceğini söyledi.

Belhanda ve Ndiaye hakkında...

Son olarak Belhanda ve Ndiaye hakkında yorum yapan D'avila, "Belhanda ve Ndiaye hakkında bir gelişme yok. Afrika Kupası'nın ardından bu durumlar netleşir." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler