Nwakaeme'nin menajerinden açıklama: Trabzonspor'un teklifini kabul ettik

12.05.2022 - 10:14 | Son Güncellenme: 12.05.2022 - 10:41

Trabzonspor'un sezon sonunda biten sözleşmesini uzatmak için görüşmelerini sürdürdüğü Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme'nin menajerinden açıklama geldi. İşte detaylar...

Nwakaeme'nin menajerinden açıklama: Trabzonspor'un teklifini kabul ettik

Trabzonspor'da şampiyonluğun kazanılmasında performansıyla büyük rol oynayan, taraftarın sevgilisi Anthony Nwakeme'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bordo mavili yönetim bir süredir yıldız oyuncu ile sözleşme yenilemek için görüşmelerini sürdürse de sonuç alınamamıştı.

Nwakaeme, Fenerbahçe iddialarını yalanladı

33 yaşındaki futbolcuyla Fenerbahçe'nin de görüştü hatta iki taraf arasında görüşme gerçekleştiği ileri sürülmüştü. Nwakaeme bu iddialara Kayserispor ile oynanan kupa maçının ardından cevap vererek, "Trabzonspor'dan başka bir kulüple, başkanımız Ahmet Ağaoğlu'dan başka kimseyle görüşmedim. Benim geleceğim Trabzonspor'da. Trabzonspor'dan ayrılışım ancak bana Trabzonspor git derse olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Menajerinden flaş açıklama geldi

Yaşanan bu gelişmelerin ardından yıldız futbolcunun menajeri Deniz Türker, Bordo-Mavili yönetimin sunduğu tüm şartları kabul ettiklerini söyledi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor şampiyonluk kupasını İstanbul'da kaldıracak
Habere Git

"Trabzonspor istediği zaman imzayı atarız"

Türker, Fanatik'e yaptığı açıklamada, "Nwakaeme için Trabzonspor'la maaş ve yıl konusunda anlaşmıştık. Sadece peşinat konusunda farklı düşünceler vardı. Nwakaeme, peşinatı nakit istiyordu. Kulüp ise taksiktle ödemeye sıcak bakıyordu. An itibariyle oyuncum, Trabzonspor'un taksitli ödeme talebini de kabul etti. Trabzonspor yönetimi istediği zaman kulübe gider yeni sözleşme için imzaları atarız. Biz hazırız" dedi.

Anthony Nwakaeme'nin performansı

2018 yılından bu yana Trabzonspor forması giyen 33 yaşındaki Nijeryalı yıldız bu sezon bordo mavili formayla 34 maçta forma giyerken 13 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler