Fenerbahçe ve Galatasaray Ertuğrul Taşkıran'ı Transfer Edecek mi?

Akın Ungan
18.05.2022 - 15:31 | Son Güncellenme: 19.05.2022 - 14:50

Göstediği performans ile dikkat çeken Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul Taşkıran, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesine girdi. Oyuncunun menajeri açıklama yaptı.

Fenerbahçe ve Galatasaray Ertuğrul Taşkıran'ı Transfer Edecek mi?

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefinden uzak kalan 2 ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray, gelcek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Transfer sezonunda da karşı karşıya gelerek, mücadele edecek olan taraflar, Kasımpaşa'nın tecrübeli file bekçisi Ertuğrul Taşkıran'ın peşinde.

Menajerinden önemli açıklamalar

Transfer gündeminde, Fenerbahçe'nin ilgilendiği Eren Elmalı, kadro dışı bırakılan Mesut Özil ve Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu gibi isimlerin temsilciliğini yapan Erkut Söğüt, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Söğüt önemli açıklamalarda bulundu.

"Mesut'ta değişiklik yok"

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil hakkında açıklama yapan Erkut Söğüt, şunları söyledi: "Herhangi bir değişiklik yok. Meksika'daki bir kulüpte hissesi var. Ama hiçbir şekilde Mesut'un oraya futbolcu olarak gitme gibi bir düşüncesi yok. MLS için de aynı şey geçerli. Daha önce adı orayla geçmişti. Ama Mesut orayı tercih etmeyip, Fenerbahçe'yi tercih etti. Şu anda da düşüncesi değişmedi."

"2 sene daha Fenerbahçe'de top oynayacak"

"Daha önce MLS'ten birkaç tane takım istemişti. Mesut Fenerbahçe'ye gelmek istedi ve şu anda Fenerbahçe'de. Mesut 2 sene daha Fenerbahçe'de top oynayacak."

"Biz bu sözleşmeyi 1 sene için yapmadık"

"İki taraf arasında yapılan bir anlaşmadır. İki taraf da sözleşmeye saygı duyacaktır. Mesut Fenerbahçe'ye uzun vadeli olarak geldi. Biz bu sözleşmeyi 1 sene için yapmadık. Şu anki durum tabii ki kimsenin istemediği bir durum. Önümüzdeki sezon Mesut'un Fenerbahçe ile devam edeceğini düşünüyorum."

"Bir olay yaşandığı için bir yerden gidecek bir futbolcu değil"

"Fenerbahçe, Mesut'un uzun vadeli bir projesiydi. Mesut bir olay yaşandığı için bir yerden gidecek bir futbolcu değil. İradesi Fenerbahçe'de kalmaktan yana. Hazırlık kampı başladığında takıma katılmak için her şeyi yapacaktır. Benim şüphem yok, Mesut takıma katılacaktır."

Eren Elmalı Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

Erkut Söğüt, temsilcisliğini üstlendiği Kasımpaşa'nın genç sağ beki Eren Elmalı hakkında açıklama yaptı. Erkut Söğüt, Eren'in Fenerbahçe'ye transferi hakkında konuştu. Başarılı menajer şu ifadeleri kullandı:

"Bizim herhangi bir görüşmemiz olmadı"

"Kulüpler arasındaki görüşmeden haberim yok. Bizim herhangi bir görüşmemiz olmadı. Eren hala Kasımpaşa'nın futbolcusu. Hala gelişen bir futbolcu. İnşallah yakında Milli takımda oynayacak. Transfer, hedefimiz değil. Şu anki hedefimiz, gelişmek, Milli takımda kalıcı olmak. Böyle futbolcular zaten zamanla doğru yerlere geliyor."

"Her tür futbolcunun hayali Milli takım forması giymektir. Çok özel bir şeydir. Daha zor olan hedefe ulaştıktan sonra orada kalıcı olabilmek. O zaman futbolcu gelişmeye başlıyor."

"Onlara sormak lazım"

"Teklif başka, görüşme başka. Bir yere gittiğimde tüm kulüpler için konuşma oluyor. Ama ciddi herhangi bir şey varsa buradaki yetkili merci Kasımpaşa. Onlara sormak lazım."

"Harry Potter" Kerem

Erkut Söğüt, Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'daki geleceği ve Harry Potter imajından da bahsetti. Söğüt, şu açıklamayı yaptı: "Kerem Adana Demirspor maçından sonra çok enterasan bir açıklama yaptı. Niye Harry Potter gol sevincini yapmadın diye sordular. Kendi performansımdan memnun değildim dedi."

 

"Kerem inanılmaz kendini bilen bir futbolcu. Hak etmedim bu şovu yapmayı diyor. Daima kendini geliştirmek isteyen bir futbolcu."

"Kerem ile beraber oluşturduğumuz bir proje"

"Harry Potter imajında Erkut Söğüt'ün yönlendirmesi var mı?" sorusunu ise Erkut Söğüt şöyle yanıtladı: "Bu bir ekip işi. Hiçbir zaman benim fikrim demem. Kerem ile beraber oluşturduğumuz bir proje. Marka oluşumunda İngiltere ve Amerika'da çalışan arkadaşlarımıza sorduk. Çok profesyonel bir çalışma. Bunun için uzmanlarla çalışmak lazım."

"İngiltereye sıçradı, Türkiye'ye de gelecek"

"Futbolcular ile bunun üzerinde çalışıyorum. Saha içi önemli ama saha dışı da önemli. Futbolcuların buna da önem vermesi lazım. Bugün NBA hakkında konuşulduğunda oyuncu ligi deniyor. Bu İngiltere'ye de sıçradı, Türkiye'ye de gelecek. İleride bir futbolcu, marka olmaktan, saha içinden daha çok kazanacak."

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus İstanbul'a geliyor!
Habere Git

"Genellikle oyuncular 7-8 sene oynuyor. Markalaşma ileride faydası olacaktır. Mesut'un da markalaşması Los Angeles'ta başladı. Mesut çok üst rakamlar kazandı futbolda. Ama markalaşması da inanılmaz bir yere geldi. Şu an 7 tane lisans sözleşmesi var. Biz oyuncuyu lisanslıyoruz. Bir sporcu artık kendi markasını 3. şirketlere lisanlayacak ve her satıştan para kazanacak."

Fenerbahçe'den sonra Galatasaray da ilgileniyor

Kasımpaşa'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Ertuğrul Taşkıran, Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'ın da transfer listesine girdi. Oyuncunun menajeri Murat Erdoğan, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Kasımpaşa bu konuda belirleyici... Ertuğrul'un 1 yıl daha sözleşmesi var. Gelecek teklifleri elbette ki Kasımpaşa değerlendirir.  Biz nerede olursa olsun Ertuğrul'un en iyi performası sergilemesini isteriz. Transferde kulüp kararını verip, söz bize geldiğinde, oyuncunun daha çok süre alabileceği seçeneklere bakarız. Ertuğrul 31 yaşında..."

"Galatasaray ve Fenerbahçe Ertuğrul'un transfer koşullarını sordu"

"Galatasaray, Ertuğrul'un transfer koşullarını sordu. Bir fikir teatisi oldu. Aynı şekilde Fenerbahçe de Ertuğrul'un transfere nasıl baktığını ve transfer koşullarını sordu"

Senin için hazırladığımız haberler