Galatasaraylı Lucas Torreira'yı Serie A Takımları Transfer Etmek İstiyor

Akın Ungan
01.01.2023 - 16:14 | Son Güncellenme: 01.01.2023 - 16:33

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Lucas Torreira, takımdan ayrılmak istiyor. Serie A takımları Torreira transferi için devreye girdi. Detaylar...

Galatasaraylı Lucas Torreira'yı Serie A Takımları Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Sezon başında kadrosuna kattığı yıldızlarla dikkat çeken Galatasaray, yeni transferlerinden biri ile yol ayrılığında. Daha önce İtalya'ya gitmek istediğini dile getiren Lucas Torreira'ya Serie A ekipleri talip oldu.

Lazio ve Milan Torreira'yı radarına aldı

NTV Spor'un haberine göre Serie A devleri Lazio ve Milan, Galatasaray'da sergilediği performans ile beğeni kazanan Lucas Torreira'yı transfer listesine aldı. Özellikle Lazio, Uruguaylı yıldızı kadroda görmek istiyor.

İtalya'da kalmak istiyordu

Lucas Torreira, geçtiğimiz aylarda ESPN Deportes'e verdiği röportajda, İtalya'da kalmak istediğini belirtmişti. Yıldız ön libero, futbolda her şeyin çok hızlı geliştiğini ve eski kulübü Fiorentina'da yaşanan belirsizliklerin Galatasaray'a transferinde önemli bir faktör olduğunu kaydetti.

İlgini Çekebilir
Skandal karar Sivasspor- Galatasaray maçının hakemlerini yakıyor!
Habere Git

"Benim isteğim İtalya'da kalmaktı"

Torreira, "Geçen sezon bittiğinde birden çok belirsizlik vardı ve çok fazla anksiyete krizi (aşırı kaygı ve endişe krizi)  yaşadım. Fiorentina'da çok iyi bir sezon geçirdim ve bu sezonla ilgili birden çok opsiyonum vardı. Benim isteğim İtalya'da kalmaktı fakat biliyorsunuz futbolda her şey çok hızlı değişiyor" ifadelerini kullandı.

Menajeri açıkladı: "Sezon sonu Galatasaray'dan ayrılacak"

Sarı-Kırmızılılar ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, daha önce Radio Sportiva kanalına Uruguaylı yıldızın geleceği hakkında açıklama yapmıştı. Bentancur, "Birkaç takımla konuştum, Galatasaray'da bir yıl geçirip ardından Serie A'ya dönmek istiyor" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet eden menajerini kovdu

Torreira, geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Babel, Feghouli ve şu an kadroda yer alan Patrick van Aanholt gibi alacaklarının tahsili konusunda FIFA'ya başvuruda bulunanlar arasında yer almıştı. Hürriyet'in haberine göre FIFA aracılığıyla Sarı-Kırmızılılar'a ihtar çeken Torreira, bunun bilgisi dışında yapıldığını belirterek, başvuruda bulunan menajeri ile yollarını ayırdı.

İlgini Çekebilir
Milli yıldız Süper Lig'e doğru! Ocak ayında...
Habere Git

14 maçta 1 asist yaptı

Geçtiğimiz sezon Arsenal'den Fiorentina'ya kiralanan Lucas Torreira, bu sezon başında bonservisi ile Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-Kırmızılılar, yıldız ön libero için 6 milyon Euro ödedi. Torreira, bu sezon 13 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası maçında görev aldı. Henüz gol sevinci yaşayamayan 26 yaşındaki futbolcu, 1 defa asist kaydetti. Torreira, 4 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler