Trabzonspor, Galatasaray'ın da Gündemindeki Umut Bozok Transferini Bitirdi

Akın Ungan
27.08.2022 - 16:57 | Son Güncellenme: 27.08.2022 - 17:20

Lorient forması giyen Umut Bozok'un menajerinin hangi takımla temas kurduğu belli oldu. Galatasaray'ın da istediği santrfor, Trabzonspor ile anlaştı.

Trabzonspor, Galatasaray'ın da Gündemindeki Umut Bozok Transferini Bitirdi

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa'da kiralık olarak tamamlayan ve Süper Lig Gol Kralı olmayı başaran Umut Bozok, Türkiye'de birçok kulübün transfer listesindeydi. Genç oyuncunun menajerinin, Ajansspor'dan Burhan Can Terzi'ye yaptığı açıklamada transferi bitireceğini belirttiği takım belli oldu.

"Bir kulüple anlaşmayı bitirmek için kısa süre içinde Türkiye'de olacağım"

Umut Bozok'un menajeri Olivier Davo, Ajansspor'a yaptığı açıklamada, Türkiye'ye gelerek, bir takımla transferi bitireceklerini dile getirmiş, fakat görüşecekleri kulübün Galatasaray olmadığını kaydetmişti. Davo, "Bir kulüple anlaşmayı bitirmek için kısa süre içinde Türkiye'de olacağım. Göreşeceğim takım Galatasaray değil. Galatasaray ile konuşmuyorum ve Galatasaray için Türkiye'ye gelmiyorum. Başka bir kulüple görüşeceğim" dedi.

Trabzonspor ile anlaştı! 3 yıllık sözleşme

Gazete Vatan'ın haberine göre Umut Bozok'un menajeri Olivier Davo'nun Türkiye'ye gelerek, görüştüğü takım belli oldu. Davo, Trabzonspor ile temasta bulundu. Umut Bozok cephesi ile Karadeniz ekibi arasında anlaşma sağlandı. 25 yaşındaki santrforun transferi konusunda Lorient'le de anlaşan Trabzonspor, oyuncu ile 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Menajeri açıkladı! Transferi bitirmek için İstanbul'a geliyor
Habere Git

Geçen sezonun kralı

19 Eylül 1996 doğumlu Umut Bozok, Fransa'nın Metz takımında futbola başladı. GS Consolat M., Nimes Olympique ve Troyes takımlarında forma giyen Umut, Lorient'e transfer oldu. Geçtiğimiz sezonun başında Kasımpaşa'ya kiralık giden 25 yaşındaki santrfor, çıktığı 41 maçta 20 gol, 8 asist yaptı ve Süper Lig'de Gol Kralı olmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler