Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ın Menajerinden Transfer Açıklaması

Akın Ungan
19.05.2022 - 16:38 | Son Güncellenme: 19.05.2022 - 16:47

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ın menajeri Erkan Afacan, transfer hakkında açıklama yaptı. Afacan, kararı Ali Koç'un vereceğini söyledi.

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ın Menajerinden Transfer Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de kötü başladığı sezonda çıkışa geçerek Şampiyonlar Ligi Elemeleri bileti kazanan Fenerbahçe'nin dikkat çeken oyuncularından Mert Hakan Yandaş, yaptığı asistler ve oyuna verdiği katkı ile Avrupa'nın transfer listesine girdi. Oyuncunun menajeri Erkan Afacan, Skorer'e açıklamalarda bulundu.

"Sadece Rusya değil, İtalya ve Almanya'dan da talipler var"

Mert Hakan Yandaş'ın temsilcisi Erkan Afacan, şunları söyledi: "Son günlerde Mert Hakan hakkında basında birçok transfer iddiası gündeme gelmeye başladı. Evet Rusya'dan bir ilgi olduğu doğru ancak sadece Rusya'dan değil, İtalya ve Almanya'dan da ciddi talipler var."

"Karar merci Ali Koç ve yönetimidir"

"Mert Hakan'ın 2 yıl daha Fenerbahçe ile sözleşmesi var. Transfer için karar merci Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimidir. Mert'in şu anki düşüncesi Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermesi. O tamamen futboluna ve kulübe odaklı çalışmalarını sürdürüyor."

"Transfer olurken Ali Koç büyük özveride bulundu"

"Transferiyle alakalı tüm kararı Fenerbahçe yönetimine bırakmıştır. Çünkü Fenerbahçe'ye transfer olurken büyük özveride bulunan başkan Ali Koç'tu."

İlgini Çekebilir
İspanyollar duyurdu! F.Bahçeli yıldıza 15 milyon Euro'luk...
Habere Git

Mert Hakan Yandaş'ın bu sezonki performansı

2020 yazında Sivasspor'dan transfer olan Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe forması ile bu sezon 32 karşılaşmada görev aldı. 27 yaşındaki başarılı orta saha, çıktığı maçlarda 2 kez fileleri sarsarken, 9 defa takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler