Menajeri, Yunus Mallı'nın gönlündeki takımı açıkladı: "Çok istiyor"

22.01.2021 - 11:39 | Son Güncellenme: 22.01.2021 - 13:19

Son dakika transfer haberi... Futbol kariyerine Alman ekibi Wolfsburg'da devam eden milli futbolcu Yunus Mallı'nın menajeri ve amcası İlhan Mallı'dan açıklama geldi. Yunus Mallı, Wolfsburg'dan ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Peki, Trabzonspor ve Galatasaray'dan teklif aldılar mı? İşte Yunus Mallı'nın transferiyle ilgili son durum ve gelişmeler...

Menajeri, Yunus Mallı'nın gönlündeki takımı açıkladı: "Çok istiyor"

AJANSSPOR-HABER

Almanya Ligi takımlarından Wolfsburg’da istediği kadar forma şansı bulamayan milli futbolcu Yunus Mallı ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Galatasaray ve Trabzonspor ile sıkça anılan Yunus Mallı’nın menajeri ve amcası İlhan Mallı’dan yeni bir açıklama geldi. Yunus Mallı, Türkiye’ye mi geliyor? Detaylar haberde…

Yunus Mallı, Trabzonspor yönetimini bekliyor

Karadeniz Gazetesi’ne röportaj veren İlhan Mallı, Abdullah Avcı’nın bordo-mavili taraftarların ve futbolcunun Trabzonspor’a sıcak baktığını ancak; yönetim kanadından resmi bir adım atılmadığını açıkladı.

“Abdullah Avcı da Yunus da transferi çok istiyor”

İlhan Mallı, ”Bugüne kadar hep aracılar vasıtasıyla benimle görüşüldü. Ancak; bu konu hiç resmiyete dökülmedi. Bana teklif yapanlara da söyledim; Yunus Mallı, Trabzonspor’da oynamak çok istiyor. Çünkü o şehir futbolu çok iyi biliyor. Taraftarlardan Yunus’la ilgili çok güzel övgüler alıyoruz. ‘Buraya gel’ diyorlar. Abdullah Avcı da Yunus’un Trabzonspor’da oynamasını istiyor. Ancak; Resmiyete dökülmesi için Trabzonspor yönetiminden teklif gelmesi lazım. Bu yapılırsa Yunus hiç düşünmeden Türkiye’ye gelecek. Para konusunda fedakarlıklar yaptık, gerekirse yine yaparız” ifadelerini kullandı.

Yunus Mallı bu sezon kaç maçta oynadı?

Bu sezon Bundesliga’da Yunus Mallı istediği kadar süre alamadı. Sadece 1 maçta 90 dakika oynayan futbolcu, toplamda 2 maçta sadece 63 dakika süre alabildi. Geçen sezon Union Berlin’de kiralık oynayan Mallı, 1 asist yapmıştı. 28 yaşındaki futbolcu kariyerinde daha önce Mainz ve Borussia Mönchengladbach ekiplerinde de forma giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler