Menajerimi Ara 33. Bölüm TEK PARÇA FULL HD İZLE - Star TV Menajerimi Ara

11.04.2021 - 17:17 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 17:20

Ekranların sevilen yapımlarından Menajerimi Ara dizisi bugün 33. bölümüyle yayında olacak. Menajerimi Ara 33. bölüm özeti, fragmanı ve oyuncuları haberimizde.

Menajerimi Ara 33. Bölüm TEK PARÇA FULL HD İZLE - Star TV Menajerimi Ara

Menajerimi Ara 33. bölüm izle. Dizinin yeni bölümünde Kıraç, Ceyda planlarını açıklıyor. Dicle ise yetenekli bir oyuncu bulmanın derdinde. Televizyonun sevilen yeni yapımı Menajerimi Ara dizisi bugün yepyeni bölümü ve senaryosu ile seyircinin karşısına çıkıyor. Dizinin sıkı takipçileri internette Menajerimi Ara yeni bölüm izle, Menajerimi Ara canlı izle, Menajerimi Ara 33. bölüm izle, son bölüm izle, HD izle gibi araştırmalara başladı. Peki, Menajerimi Ara 33. bölüm nasıl izlenir? Yeni bölümde neler oluyor? Menajerimi Ara oyuncuları kimler? Menajerimi Ara canlı izle yöntemleri ve diziye dair tüm detaylar haberimizde.

Menajerimi Ara 33. Bölüm Özeti

Hayallerinin peşinde Antalya’dan İstanbul’a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak için uğraşmaktadır. Aylardır iş aramasına rağmen her gittiği yapım şirketinden geri çevrilir. Ne yazık ki kısa zamanda hayallerini süsleyen bu sektörün köpekbalıklarıyla dolu olduğunu kavrar. Bütün umutlarının tükendiği yerde yardım isteyebileceği tek bir insan kalmıştır; yıllardır görmediği, kendisini daha doğmadan terk eden babası Kıraç Özdal... Piyasanın en ünlü menajerlik şirketlerinden biri olan Ego Ajans’ın beş ortağından biri olan Kıraç, varlığını herkesten sakladığı kızı Dicle’yi karşısında gördüğünde şoke olur. Babasının yardım ricasını savuşturmaya çalışması Dicle’nin gururunu çok kırar. Ama hiç beklenmedik bir anda karşısına büyük bir fırsat çıkar ve babasına rağmen Feris’in ona yaptığı iş teklifini kabul eder.

Menajerimi Ara 33. Bölüm Fragmanı

 

Bir önceki bölümde ne oldu?

Dicle ve Ayla arasındaki gerilim artarken Barış, annesi ve Dicle arasında kalır. Feris’in oyuncusunun bitmek bilmeyen hıçkırık krizi sette işlerin karışmasına sebep olur. Peride’nin temsil ettiği Selda Alkor ile Çınar’ın oyuncusu ve seslendirme sanatçısı yeni bir projeye hazırlanırken basında çıkan haberler herkesi derinden üzer. Yaşanan beklenmedik gelişmeler menajerleri bir kez daha büyük bir krizle karşı karşıya getirir. Serkan’ın boşanma davası Feris’le bir adım daha yakınlaşmalarına sebep olur. Ayla, Dicle konusunda Feris’ten yardım ister. Feris’in tutumu merakla beklenirken, Ceyda’nın olaya müdahil oluşu her şeyi değiştirir. Dicle ise Barış için sürpriz bir hamlede bulunur.

Menajerimi Ara oyuncuları

Kıraç Özdal (Barış Falay)
Feris Dikmen (Canan Ergüder)
Çınar Bilgin (Fatih Artman)
Dicle Ertem (Ahsen Eroğlu)
Barış Havas (Deniz Can Aktaş)
Peride Şener (Ayşenil Şamlıoğlu)
Emrah Ayoğlu (Semi Sırtıkkızıl)
Gülin Yetik (Gamze Karaduman)
Beren Kahraman (Yaprak Medine)
Jülide (Nazlı Senem Ünal)
Bekir (Bedir Bedir)
Leyla (Pınar Ünsal)
Mayda (Aslı Mavitan)
Meral (Buse Sinem İren)
Ece (Duygu Şen)
Aydın (İdeal Beran Kotan)

Menajerimi Ara hangi gün, hangi kanalda ve saat kaçta?

Seyircilerin takdir ederek izledikleri Menajerimi Ara dizisi her pazar günü saat 20:00'de yeni bölümüyle Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Menajerimi Ara Yeni Bölüm Fragmanı

 

Senin için hazırladığımız haberler