Menajerinden canlı yayında transfer açıklaması! Yusuf Yazıcı...

10.06.2019 - 17:26 | Son Güncellenme: 10.06.2019 - 20:26

Menajerinden canlı yayında transfer açıklaması! Yusuf Yazıcı...

Trabzonspor'un altyapısında yetişen Yusuf Yazıcı hakkında her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor. Fransa'dan teklifler alan genç yıldızın gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği merak konusu. Peki Yusuf Yazıcı Lyon'a mı transfer olacak? 

İşte detaylar...

Radyospor programcısı Özgür Sancar canlı yayında yaptığı açıklamada Fransız kulübü Lille ve Lyon'un Yusuf Yazıcı'ya talip olduğunu ifade etti.

Lyon'dan Yusuf Yazıcı'ya kanca

Özgür Sancar'ın aktardığı bilgilere göre Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'dan en az 15 milyon Euro bonservis bekliyor. Lille 11 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Bir başka Fransız kulüp Lyon ise Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak istiyor. Lyon'un ise 15 milyon Euro'ya kadar çıkacağını ifade etti.

Öte yandan Yusuf Yazıcı'nın temsilcisi Adem Cebeci, Radyospor canlı yayınına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. 

"Avrupa'ya gitmeyi hayal ediyor"

Adem Cebeci'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Her zaman söylediğim gibi Yusuf, Trabzonspor'un sözleşmeli futbolcusu ve takımın kaptanı. Buraya kadar her şey çok iyi geldi. Yusuf Trabzonspor kariyerini iyi noktalamak istiyor. Avrupa'da da ülkemizi ve Trabzon'u temsil etmeyi hayal ediyor.

"Önce Trabzonspor'la anlaşılması gerekiyor"

Lille ile zaman zaman görüştük. Burada Trabzonspor'un menfaatleri önemli. Bu bağlamda Lyon'un da bize gelen net bir teması yok. Lyon hakkında bizi birileri arıyor ama resmi değil. Bunun muhattabının biz olmadığını, Trabzonspor'la görüşmeleri gerektiğini ifade ediyoruz. Oyuncu serbest bir oyuncu değil. Ne zamanki Trabzonspor'a resmi bir teklif gelir, o zaman biz görüşebiliriz.

"Trabzon'u temsil etmek istiyor"

Yusuf Yazıcı'nın Avrupa'da oynama isteği var. Bunu yapabileceğini düşünüyor. Yusuf 23 yaşında. Bu süreci de geçirmek istemiyor. Trabzonspor'u da mutlu ederek ayrılmak istiyor. Bu bayrağı da başka bir arkadaşına devredip Avrupa arenasına gitmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler