Menajerinden Cengiz Ünder sözleri!

05.02.2018 - 20:04 | Son Güncellenme: 05.02.2018 - 20:04

Cengiz Ünder hakkında menajeri Ömer Koray Uzun'dan açıklamalar geldi! Uzun, Cengiz'in Roma formasıyla ilk golünü attığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

İtalyan basınına konuşan Uzun, 1-0 kazanılan Verona maçında Roma formasıyla ilk golünü atan Cengiz ile ilgili, "Tabii ki Cengiz Roma ile ilk golünü attığı için çok mutlu. Sampdoria maçında da çok iyi oynamıştı ancak dünkü maç ona daha fazla güven verecek" ifadesini kullandı.

Cengiz Ünder'in menajeri, "Cengiz adaptasyon sürecinden geçiyor, Roma'ya dahil olma süreci çok iyi gidiyor. Yeni bir lisan öğreniyor, yeni insanlar tanıyor ve profesyonelliğin gerçeklerini görüyor" dedi.

Ömer Koray Uzun, "Cengiz'in hedefi gerçek Cengiz Ünder'i göstermek. Ligin ikinci yarısında daha fazla oynayacağına eminim. Bir kere takıma girdi mi, tüm repertuarını sergileyecek" diye konuştu.

Cengiz'in Ocak ayı transfer döneminde takımdan ayrılması gibi bir durumun oluşmadığını da vurgulayan Uzun, " Bu söylentilerin nereden geldiğini bilmiyorum ama Roma kesinlikle onu vermeyi düşünmedi, Cengiz de katiyen ayrılmak için bir şey demedi" dedi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler