Menajerinden Cengiz Ünder sözleri! Dybala...

09.11.2017 - 00:39 | Son Güncellenme: 09.11.2017 - 00:39

Menajerinden Cengiz Ünder sözleri! Dybala...

AJANSSPOR - Roma forması giyen Cengiz Ünder ve Sion'da kiralık olarak oynayan Salih Uçan'ın menajerliğini yapan Ömer Koray Uzun'dan açıklamalar geldi.

İtalyan basınına konuşan Uzun, Cengiz hakkında, "Projeyi ve Monchi'yi biliyorduk. Cengiz'i ne kadar çok istediklerini görüşmeler boyunca gösterdiler. Cengiz çok mutlu oldu ve anlaşma kısa sürede sağlandı, yaklaşık bir haftada" dedi.

Ömer Koray Uzun şöyle devam etti: "Cengiz Roma'yı çok seviyor. O çok farklı çünkü iki yıl önce Türkiye 2. Ligi'nde oynuyordu. Türkiye'de yaşadığı tecrübeye saygı duymakla beraber her şey çok hızlı ilerledi" ifadesini kullandı.

Cengiz'e "Türk Dybala" denmesiyle ilgili fikri sorulan menajer Uzun, "Dybala sahada kendisine oldukça güveniyor. Şampiyonlar Ligi'nde veya ligde her zaman en iyisine odaklanıyor. Cengiz bu karşılaştırmayı fazla sevmiyor ve "Ben Cengiz Ünder'im" diyor" ifadesini kullandı.

Ömer Koray Uzun, "Cengiz için en önemli şey takımın yaptığı idmanların bir parçası olması. Daha fazla süre aldıkça, daha da iyi olacak. Saha dışında ve içinde adapte olması zaman alıyor ancak Roma'daki gelişiminden memnunum" diye konuştu.

Salih Uçan'ın Sion'daki durumuyla ilgili de görüş belirten Uzun, "Son üç maçta bir gol attı ve iki asist yaptı. Salih genç bir oyuncu ve gelişmeye devam edeceğini bekliyorum" diye konuştu.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler