Menajerinden Tarık Çetin açıklaması: "Türk futboluna damga vuracak"

12.11.2019 - 20:54 | Son Güncellenme: 12.11.2019 - 17:57

Menajerinden Tarık Çetin açıklaması: "Türk futboluna damga vuracak"

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen kaleci Tarık Çetin’in menajeri Ogün Erdem, genç oyuncunun Türk futboluna damga vuracağını düşünüyor. Tarık Çetin’in uzun vadeli transfer planı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Ogün Erdem: ”Tarık Çetin’in Türk futboluna damga vuracağını düşünüyorum”

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Ogün Erdem, ”Tarık Çetin, önemli bir proje oyuncusuydu. Çalışmaya başladığımızdan beri kendisini çok geliştirdi. Şu anda Çaykur Rizespor’da. Ben, Tarık Çetin’in Türk futboluna damga vuracağını düşünüyorum” diye konuştu.

Tarık Çetin’in uzun vadeli planlarında Avrupa var

Öte yandan Erdem, Vedat Muriç transferinde Fenerbahçe’den Rizespor’a kiralanan Tarık’ın uzun vadeli planını da açıkladı.

Ogün Erdem: ”Tarık bir gün Avrupa’da boy gösterecek”

Genç kalecinin kendisini geliştirmek için ekstra çalışmalar yaptığını belirten Erdem, ”Ben Tarık’ın Türk futboluna damga vurmasının dışında bu durumun Türkiye ile sınırlı kalmayacağını düşünüyorum. Tarık, bir gün Avrupa’da boy gösterecek. Çünkü kaliteli bir kaleci” şeklinde konuştu.

Antalyaspor maçında kırmızı kart gördü

Gökhan Akkan’ın sakatlanmasının ardından Rizespor’da kaleye geçen Tarık Çetin, Antalyaspor ile oynanan maçta kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmıştı. Tarık’ın kırmızı kart görmesinin ardından ise bir diğer genç kaleci Zafer Görgen şans bulmuştu. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler