Menajerinden Yalçın Ayhan ve Serdar Aziz açıklaması!

07.06.2017 - 16:40 | Son Güncellenme: 07.06.2017 - 16:40

AJANSSPOR ÖZEL - Medipol Başakşehir’den ayrılan tecrübeli defans oyuncusu Yalçın Ayhan’ın menajeri Haluk Canatar, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında  Özgür Sancar’ın sorularını yanıtladı.

Yalçın Ayhan’ın takımdan neden ayrıldığını açıklığa kavuşturan Canatar, Galatasaray forması giyen ve temsilciliğini yaptığı bir diğer futbolcu Serdar Aziz’in durumuyla ilgili de bilgiler verdi.

Canatar’ın Radyospor’da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

“Yalçın takımdan ayrılmak istedi”

Yalçın Ayhan ayrılmayı istedi. Bir takım tatsız olaylar yaşandı. Ben Yalçın’ın temsilcisiyim ama en başta insanım. Yalçın’ın o olayda söz konusu kişilerin gazeteci olduğundan bilgisi yoktu. Takıma saldırı var diye zannediyor ve olay öyle oluyor. Yalçın profesyonel yaşayan bir insan. Kavga, gürültüye karışmamış bir insandı. Sahadaki karakteri de ortada. 19 yaşından beri kendisini tanıyorum. Dünya futbolunda Yalçın’ı profesyonellik anlamında farklı bir yere koyuyorum. Kitaplara konu olabilecek bir yaşantısı var. Bu da mesleki hayatına yansıyor. Antalyaspor’da, Gaziantepspor’da, Orduspor’da, Başakşehir’de hep başarılı oldu. En az gol yiyen takımların oyuncusu oldu. En çok gol atan defans oyuncusu olmak da önemlidir.

“Yalçın yeni bir ortam aradığını söyledi”

Aurelien Chedjou transferi Yalçın’ı ilgilendiren bir konu değil. Başakşehir ile güzel ve nazik bir görüşme yapıldı. Takım arkadaşları, hocaları Yalçın’ın takımdan ayrılmasını istemedi. Yalçın yeni bir ortam aradığını söyledi. Başakşehir de “Söyleyebileceğimiz bir şey kalmıyor” dedi. Karşılıklı helallik istendi ve anlaşarak ayrılık gerçekleşti.Ben yönetici ve hocalarla karşı karşıya gelmedim. Güzel bir ayrılık oldu.

“Yalçın’a gelen teklifler var”

Yalçın’a talip olan kulüpler oldu ama henüz isim vermek istemiyorum. Yalçın düzeyindeki bir oyuncuyu Avrupa’dan getirmeye kalksan ne kadar bonservis ödemen gerekir? Takımına katkısına da bakmak gerek. Bonservisi elinde olduğu için şu anda kendisine talepler yüksek. Hayırlısı olsun.

“Serdar Aziz sezona sıkıntısız başlayacak”

Galatasaray’da Serdar Aziz’in ciddi bir sakatlığı olmuştu. Tedavisi hem Almanya hem de Türkiye’de devam etti. Çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda herhangi bir sıkıntısı yok. İnşallah yeni sezonda başarılı bir Serdar Aziz seyredeceğiz. Buna inanıyorum. Yeni sezona sıkıntısız başlayacak.

“Serdar, kendisine duyulan güvenin karşılığını vermek istiyor”

Serdar Aziz üzerinde baskı hissetmiyor ama oynadıkça futbolcu rahatlıyor. Serdar oynamayı da özledi. Çünkü Galatasaray camiası ona güven duydu ve yatırım yaptı. Onun karşılığını da en iyi şekilde vermek istiyor. Hırs kötü bir şeydir. Ama her şeyin Serdar adına iyi olacağına inanıyorum.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler