Ivan Perisic, Fenerbahçe'ye Önerildi! | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
26.06.2023 - 16:29 | Son Güncellenme: 26.06.2023 - 16:58

Transfer haberleri... Ivan Perisic, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe’ye önerildi. Ancak sarı lacivertlilerin bu transfer için henüz resmi bir adım atmadığı belirtildi.

Ivan Perisic, Fenerbahçe'ye Önerildi! | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için takviye çalışmalarını sürdürüyor. Ryan Kent ve ardından Edin Dzeko'yu renklerine bağlayan sarı-lacivertlilerin hedefinde Hırvatistan milli takımının 9 numarası Ivan Perisic var.

Perisic, Fenerbahçe’ye önerildi

TRT Spor'un haberine göre; 34 yaşındaki Hırvat futbolcu, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe’ye önerildi. Ancak, sarı lacivertli ekibin bu transfer için henüz resmi bir adım atmadığı belirtildi.

Ivan Perisic'in performansı

Bu sezon Tottenham formasıyla çıktığı 44 maçta 1 kez fileleri havalandıran Perisic, 12 de asist yaptı. 34 yaşındaki futbolcunun İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi 2024 Haziran'da bitecek.

İlgini Çekebilir
Portekiz basını duyurdu! Fenerbahçe'ye Japon kaleci!
Habere Git

Beşiktaş ve Galatasaray ile de anılmıştı

Öte yandan Beşiktaş ve Galatasaray'ın da takviye yapmak istediği mevkilerden bir diğeri de kanat... Geçtiğimiz günlerde Ivan Perisic, Beşiktaş'ın transfer listesine gidiği iddia edilmişti. Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Hırvat futbolcu, şu anda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın formasını giyiyor.

Perisic için orta yol aranacak

44 maçta 1 gol ve 12 asist yapan 34 yaşındaki futbolcunun, gelecek sezon planlamasında yer almayacağı öne sürülüyor. İleriki günlerde bu konuda oyuncunun menajerliğini yapan şirketten maliyet konusunda bilgi isteneceği iddia ediliyor.

Tottenham'da senelik 9 milyon Euro bandında kazanan Perisic için gelecek cevap beklenecek. Eğer yıllık ücret konusunda orta bir yol bulunursa oyuncu ile de görüşmeler başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler