Vida'nın menajerlik şirketi, Beşiktaş’ın iflasını istedi!

29.01.2024 - 10:36 | Son Güncellenme: 29.01.2024 - 10:54

Beşiktaş'ta Vida transferi davası hala sürüyor. Vida'nın menajerlik şirketi Beşiktaş'a icra takibi başlattı. Kartal itiraz edince ise kulübün iflası talebiyle dava açıldı. Detaylar...

Vida'nın menajerlik şirketi, Beşiktaş’ın iflasını istedi!

AJANSSPOR HABER

Vida’nın transferiyle ilgili menajerlik şirketi, Beşiktaş'a icra takibi başlattı. Kulüp takibe itiraz etti. Şirket bu kez kulübün iflası talebiyle dava açtı. Detaylar...

Beşiktaş ile menajerlik şirketi yargıda

Halk TV'de yer alan habere göre; eski futbolcu Uğur Avadan’a ait şirket, sözleşme gereği menajerlik alacağı olduğu gerekçesi ile 1 milyon 935 bin Euro’luk fatura kesti. Faturaya ilişkin ödeme yapmayan Beşiktaş, anılan faturayı da şirkete iade etti. Taraflar arasında yürütülen görüşmelerden sonuç çıkmadı; konu yargıya taşındı.

Beşiktaş'ın iflası istendi

Global Menajerlik, Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. AŞ’ye karşı 2022’de İstanbul 13. İcra Dairesi’nde icra takibi başlattı. Kulüp avukatları takibe itiraz etti. Şirket avukatları bu kez itirazın iptali ve Beşiktaş’ın iflası istemi ile dava açtı.

İlgini Çekebilir
İşte Afrika Kupası'na veda eden isimler! Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye müjde...
Habere Git

İlk duruşma yapıldı

Daire’nin, ilk derece mahkemesini kaldırması sonrası dosya yeniden İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne geldi. Dosyaya yeniden bakan mahkeme, ilk duruşma için 25 Ocak’a gün verdi. Anılan duruşmada, taraflar talep ve savunmalarını sundu. Bu arada, Beşiktaş’ta 4,5 sezon top koşturan defans oyuncusu Vida, 2 yıl önce Yunanistan Süper Lig ekiplerinden AEK’e transfer olmuştu.

AEK forması giyiyor

Domagoj Vida, 2022 yılında Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdikten sonra yolları ayırdı. Hırvat oyuncu Yunanistan ekibi AEK Atina'ya bonservis bedeli olmadan transfer oldu. 2022 yılından bu yana Yunan temsilcisinin formasını giyiyor.

Dinamo Kiev'den bedelsiz olarak gelmişti

Beşiktaş, Hırvat oyuncu Vida'yı Dinamo Kiev'den bedelsiz olarak transfer etmişti. Piyasa değeri 9 milyon Euro'ya kadar yükselen yıldız oyuncu 4 yıl Süper Lig'de forma giydi. Beşiktaş'ta toplamda 165 maça çıkan Vida, 6 gol atarken 1 asist katkısı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler