Menderes Kutlu'dan VAR açıklaması

09.10.2024 - 16:36 | Son Güncellenme: 09.10.2024 - 16:38

Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu, Cüneyt Dumlupınar tercihi, hakem kararları, TFF'deki değişim ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Menderes Kutlu'dan VAR açıklaması

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig takımı Adana 01 FK'da başkan Menderes Kutlu, teknik direktör Cüneyt Dumlupınar ile anlaştıklarını açıkladı.

Kutlu, değişim sürecini anlattı ve tartışmalı hakem kararları, TFF'deki değişim ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için açıklamalarda bulundu.

"Volkan Bekiroğlu Hocamız ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Menderes Kutlu, "Volkan Bekiroğlu Hocamız ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Volkan Hocamız ile güzel bir diyaloğumuz oldu, kendisine teşekkür ediyorum. Volkan Hocamızın ardından Cüneyt Dumlupınar ile anlaştık. Cüneyt Hoca'nın kariyeri tartışmaya kapalı. Cüneyt Hoca önemli takımlarda önemli başarılar elde etti. Her iki taraf için de hayırlı olsun.

Cüneyt Dumlupınar'a güven tam

Cüneyt Hoca'nın başarılı olacağına inanıyoruz. Cüneyt Hoca öncülüğünde bu hafta Beykozspor ile karşılaşacağız. Tüm taraftarımızı Tarsus Şehir Stadyumu'na bekliyoruz. Ali Hoşfikirer Stadyumu'nda çalışmalar devam ediyor. Ligin ikinci yarısında maçlarımızı inşallah Adana'da oynayacağız" dedi.

VAR açıklaması

Erzincanspor ve Kastamonuspor maçındaki tartışmalı hakem kararlarından bahseden Başkan Kutlu, "Erzincanspor ve Kastamonuspor maçında hakem kararları direkt skoru aleyhimize etkiledi. Süper Lig ve 1. Lig'de VAR uygulması kullanılıyor. 2. ve 3. Lig'e de VAR gelmeli. Yetkililer bu çağrımıza umarım kulak verirler" diye konuştu.

"Ali Koç'u ziyaret edeceğiz"

TFF'deki değişimden bahseden Menderes Kutlu, "TFF henüz yeni göreve başladı. TFF'de çok sevdiğimiz, iyi niyetli abilerimiz - arkadaşlarımız var. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mecnun Otyakmaz'ın iyi işler yapacaklarını düşünüyorum. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşmem oldu. Kendisi çok alçakgönüllü ve egosu olmayan bir insan. Sayın Başkan Ali Koç'u ilerleyen günlerde kulübümüz adına ziyaret edeceğiz" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler