Menemenspor Teknik Sorumlusu Yazıcı: “3 puana yakındık”

04.04.2021 - 18:58 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 19:00

TFF 1. Lig haberleri… Ümraniyespor ile sahasında 1-1 berabere kalan Menemenspor’un teknik sorumlusu Recep Yazıcı, maç sonunda galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu ifade etti. İşte detaylar…

Menemenspor Teknik Sorumlusu Yazıcı: “3 puana yakındık”

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig’in 28. hafta mücadelesinde Menemenspor, konuk ettiği Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Menemenspor Teknik Sorumlusu Recep Yazıcı, sahalarında 2 puan kaybettikleri bir maç oynadıklarını ifade etti.

'Öne geçsek farklı maç olurdu'

Yazıcı, “3 puana yakın olan taraf bizdik. Topu tutan, pozisyonlara giren ve özellikle ilk yarıda galibiyet için oynayan taraftık. İki tane direkten dönen topumuz var. Bir tane de kaçırdığımız iyi bir pozisyon var. Eğer onları atabilseydik devreye 1-0 önde girip ikinci yarıya farklı bir formatla çıkabilirdik” dedi.

'Kalan 6 maçın hepsi final'

Ümraniyespor’un 10 kişi kalmasını değerlendiremediklerini vurgulayan Recep Yazıcı, “Yüklendik ama maalesef gol atamadık. Atamadığınız zaman söyleyecek bir şey kalmıyor. 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Önümüzde 6 maç kaldı, hepsi bizim için bir final” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler