Menemenspor'da 10 pozitif vaka!

14.08.2020 - 14:24 | Son Güncellenme: 14.08.2020 - 14:32

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da yaşanan koronavirüs şoku TFF 1. Lig'de de ortaya çıktı. Menemenspor, test sonuçlarını açıkladı. Kaç futbolcunun testi pozitif çıktı?

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor’da da koronavirüs vakasına rastlandığı açıklandı. Yapıaln test sonuçları sonrası Menemenspor’da kaç futbolcunun testi pozitif çıktı? İşte yanıtı…

Menemenspor’da toplam 10 vaka

Menemenspor, resmi bir açıklama yaparak koronavirüs testi pozitif çıkan kişi sayısını açıkladı. Açıklamada, 9 altyapı oyuncusu ve 1 de destek personelinin testinin pozitif çıktığını duyurdu.
Menemenspor’un koronavirüs açıklaması şu şekilde:

“Tüm oyuncularımız, teknik direktörümüz Cenk Laleci ve yardımcıları, sağlık, idari ve destek personel çalışanlarımıza 12 Ağustos tarihinde Covid-19 tanı testi yapılmıştır. Altyapı oyuncularımızdan 9 kişinin ve bir destek personelimizin Covid-19 test sonucunun pozitif olduğu tespit edilmiştir. Testte pozitif çıkan oyuncularımız ve destek personelimiz ev izolasyonuna alınmış ve tedavilerine başlanmıştır. Konu hakkında gelişme oldukça tekrardan kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır.”

Menemenspor geçen sezonu kaçıncı sırada bitirmişti?

Menemenspor, geride bıraktığımız sezonu TFF 1. Lig’de 34 maçta 11 galibiyet 11 beraberlik ve 12 yenilgi ile tamamlamış ve 44 puanla 9.sırada yer almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler