Menemenspor'da suçlu Orhan Terzi mi?

24.12.2020 - 12:35 | Son Güncellenme: 24.12.2020 - 12:45

Menemenspor'daki kural ihlalinin faturası Orhan Terzi'ye çıkmıştı. Terzi'nin bugünkü paylaşımı spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Otelden adeta atıldığını, uçak biletinin dahi iptal edildiğini söyledi. Ajansspor'un radarına ilginç bir bilgi takıldı. Asıl ihlali yapan Menemenspor muydu? İşte detaylar...

Menemenspor'da suçlu Orhan Terzi mi?

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

TFF 1. Lig'de Adanaspor'a karşı oynanan maçta 6 yabancı oyuncu oynatıldığı için kural ihlali yapan Menemenspor'da fatura Orhan Terzi'ye kesildi. Terzi'nin sosyal medyasından yaptığı paylaşımla olay spor kamuoyunun gündemine daha çok oturdu.

Ancak kural ihlalinin faturası Orhan Terzi'ye kesildi kesilmesine de, Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre Orhan Terzi'nin Menemenspor'daki görevi maç ve performans analitsti. Birincisi analizciler kulübüye giremiyor.

İkinci detay da zaten Orhan Terzi'nin sözleşmesi geçen sezon sona ermiş ve TFF kayıtlarına göre bu sezon yenilenmemiş. Yani TFF'ye göre resmi olarak Orhan Terzi, Menemenspor'da çalışmıyor.

Menenmenspor'da çalışmayan birine, nasıl kural ihlalinin faturası çıkıyor. Tüm bunlar da ayrı bir soru işareti.

Orhan Terzi ne demişti?

Menemenspor'un dünkü maçtan sonra yollarını ayırdığını açıkladığı yardımcı antrenör Orhan Terzi, sosyal medya hesaplarından vefat eden annesiyle bir fotoğrafını paylaştı.

Terzi yaptığı paylaşımda "Annem seni o kadar çok özledim ki keşke yanımda olsaydın. Yapmadığım bir hatadan dolayı oğlunu günah keçisi ilan ettiler, ismimi lekediler. En çok neye üzülüyorum biliyor musun annem, oğlunu otelden atıp uçak biletini iptal ettiler. Bu kulüp için o kadar çok şeyler yaptım ki bu dünya bize göre değil. Bu dünya sahtekarların, yalancıların, hırsızların dünyası be annem. Elbet bir gün buluşacağız, seni çok seviyorum" demişti. (HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Menemenspor'dan Orhan Terzi açıklaması

Menemenspor Kulübü, TFF 1. Lig'de dün oynadıkları Adanaspor karşılaşmasında aynı anda 6 yabancı oyuncu oynatılmasıyla ilgili yardımcı antrenör Mehmet Ali Beşel'in istifa ettiğini, Orhan Terzi'nin görevden alınmasının yapılan kural hatasıyla ilgisi olmadığını açıkladı.

Menemenspor Kulübünden yapılan açıklamada, Adanaspor karşısında sahada aynı anda 6 yabancı oyuncu bulundurulmasından dolayı takımın hükmen mağlup sayılacağı belirtildi.

Bu tarz hataların yapılabileceğinin bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Dün yaşanan hata sonrası yardımcı antrenörümüz Mehmet Ali Beşel istifa etmiştir. Yine dünkü maçtan sonra yardımcı antrenörümüz Orhan Terzi’nin de görevine son verilmiştir. Yardımcı antrenörümüz Orhan Terzi’nin görevine son verilmesiyle ilgili durumun yapılan kural hatası ile hiçbir ilgisi yoktur. Orhan Terzi’nin maç esnasında yönetime haddini bildirecek cümleler kurması nedeniyle görevine son verilmiştir. 1942 yılında kurulan kulübümüz bugüne kadar her zaman, her daim ilkesel kuralların içinde yer almıştır. Kurumumuz ahlak ve nezaket kurallarını kendine destur edinmiştir. Belirttiğimiz ahlak ve nezaket kurallarına uymayan kim olursa olsun Menemenspor'da barınamamış, bundan sonrada barınamayacaktır. Menemenspor’umuz bildiği yol olan ahlak ve nezaket kuralları içerisinde yoluna devam edecektir."

Senin için hazırladığımız haberler