Menemenspor’da transfer atağı: Lanre Kehinde

Akın Ungan
30.01.2022 - 20:55 | Son Güncellenme: 30.01.2022 - 20:57

Menemenspor’da transfer arayışları sürüyor. İzmir ekibi, lider Ümraniyespor’la sözleşme yenilemeyen Lanre Kehinde’yi kadrosuna katmaya çok yakın. İşte detaylar...

Menemenspor’da transfer atağı: Lanre Kehinde

TFF 1. Lig’de mücadele eden İzmir temsilcisi Menemenspor, forvet mevkiine bir takviye yapmaya çok yaklaştı. Sarı lacivertli takım, 27 yaşındaki santrafor oyuncusu Lanre Kehinde ile her konuda anlaştı.

Bonservisi kendi elinde

Menemenspor, bu transfer için bonservis ücreti ödemeyecek. Çünkü Geçtiğimiz günlerde Ümraniyespor’la sözleşmesi sona eren Lanre Kehinde’nin bonservisi kendi elinde bulunuyor. Transferin finansal detayları hakkında henüz detaylı bir açıklama yapılmadı. Fakat imzaların yakın zamanda atılması bekleniyor.

Türkiye’de birçok takımda oynadı

27 yaşındaki oyuncu daha önce Denizlispor, Ankaragücü, Elazığspor ve Ümraniyespor formalarını terletti.

Lanre Kehinde Kimdir?

Olenrewaju Lanre Kehinde 7 Mayıs 1994 tarihinde Lagos, Nijerya’da doğdu. Ana mevkisi forvet olan futbolcu sağ kanat ve sol kanat mevkilerinde de görev alabiliyor. Profesyonel kariyerine Dominion Hotspur kulübünde başladı. Daha sonra Kwara United, Maccabi Tel Aviv, Hakoah Amidar, Hapoel Afula, Hapoel Kfar Saba, Hapoel ACRE, Al-Fujairah, Elazığspor, Ankaragücü, Denizlispor ve Ümraniyespor formalarını terletti.

Menemenspor’un TFF 1. Lig’deki durumu

TFF 1.Lig’de geride kalan 21 haftada 23 puan toplayan Menemenspor, 15. sırada yer aldı. İzmir temsilcisi, 21 maçta 24 kez ağları havalandırırken kalesinde gördüğü 35 gole engel olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler