Batuhan Şen, Galatasaray'a Dönecek Mi? Menemenspor'dan Açıklama

Salim Manav
20.01.2022 - 18:07 | Son Güncellenme: 20.01.2022 - 18:14

Sezonu Menemenspor'da kiralık olarak geçiren Galatasaray'ın genç kalecisi Batuhan Şen'e Stuttgart, Başakşehir ve Karagümrük talip oldu. Peki Batuhan Şen için gelen resmi transfer teklifi var mı? G.Saray'a dönecek mi? Detaylar haberimiz...

Batuhan Şen, Galatasaray'a Dönecek Mi? Menemenspor'dan Açıklama

AJANSSPOR HABER-

Galatasaray'ın genç kalecisi Batuhan Şen, sezon başında Menemenspor'a kiralık olarak gönderilmişti. Sezonu 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'da kiralık olarak geçiren 22 yaşındaki kaleci, ilk devrenin en çok kurtarış yapan kalecileri arasında yer aldı.

Batuhan'ı Süper Lig'den Başakşehir ve Karagümrük, Bundesliga'dan ise Stuttgart'ın takibe aldı.

Galatasaray'dan teklif gelmedi

Menemenspor Başkanı Tahir Şahin'den Batuhan Şen hakkında açıklama geldi. 

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Tahir Şahin, "Batuhan Şen'i sezon öncesinde Galatasaray'dan kiralık olarak kadromuza kattık. Batuhan'a inandık. Batuhan Ümraniyespor'dan 4 gol, Adanaspor'dan 6 gol yediğinde de güvendik. Gençlerimize inanıyoruz. Menemenspor olarak genç isimlere şans veriyoruz. Batuhan Şen için Galatasaray'dan bize gelen bir talep olmadı. Batuhan'ın sözleşmesinde çıkış bedeli yok. Batuhan'ın Avrupa kulüpleri tarafından izlendiğini biliyoruz" dedi.

20 maçta oynadı 33 gol yedi

1999 doğumlu kaleci bu sezon Menemen'de 20 maçta oynadı ve kalesinde 33 gol gördü. 

Batuhan Şen'in Galatasaray'la sözleşmesi Haziran 2023'te bitiyor.

Senin için hazırladığımız haberler