Menez'den sonra Niang mı?

15.06.2017 - 15:49 | Son Güncellenme: 15.06.2017 - 15:49

Kırmızı beyazlı ekip, güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürürken sosyal medyada M'baye Niang'ın '#bizantalyasporuz' yorumu yapması taraftarlar arasında heyecan yarattı.

Sırada Niang mı var?
Jeremy Menez transferi ile transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yaparak dikkatleri üzerine çeken Antalyaspor’da, Menez’in sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden Antalyaspor ile ilgili yaptığı paylaşımın altına ‘#bizantalyasporuz’ yorumu yapan M’baye Niang taraftarlar arasında heyecan yarattı. 22 yaşındaki genç santraforun Menez’in paylaşımının altına ‘le sang de la veine #bizantalyasporuz’ yorumu taraftarlar arasında ‘sıradaki isim Niang mı?’ yorumlarına neden oldu.

Musa Nizam iddiası

Öte yandan Trabzonspor’un kadrosunda düşünmediği ve geçen sezon başında Gaziantepspor’a kiralık olarak gönderilen Musa Nizam’a Antalyaspor'un talip olduğu iddia edildi. 2001 yılında Antalyaspor altyapısına yetişen ve 2014-2015 sezonuna dek Antalyaspor’da top koşturan Musa Nizam’ın transferine Trabzonspor’un sıcak baktığı öğrenildi. Bordo mavililerle bir yıl daha sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki savunmacının da Antalya’ya gidebileceği kaydedildi. Küme düşen Gaziantepspor’da 23 maça çıkan Musa Nizam, 2 gol atmaya başarmıştı.

(Akdeniz MANŞET)

Senin için hazırladığımız haberler