"Mensah, Galatasaray'da başarılı olabilir"

06.08.2020 - 16:31 | Son Güncellenme: 06.08.2020 - 16:31

Prosinecki, Trabzonspor'dan teklif aldı mı? Mensah hangi takıma transfer olacak?

Geçtiğimiz sezon Kayserispor'u çalıştıran tecrübeli teknik adam Robert Prosinecki, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Bu sezon hangi takımı çalıştıracak? Kayserispor'dan neden ayrıldı? Trabzonspor'dan teklif aldı mı? Mensah hangi takıma transfer olacak?

"Kayserispor'a bir kırgınlığım yok"

Kayserispor'dan ayrılık sürecini anlatan Robert Prosinecki, "Başkanla konuştuk ve devam etmeme kararı aldık. Çok şey yaşadık ancaak güzel bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde gelişmeleri değerlendireceğim. Biz bir süreç yaşadık ve bunun sonucunda bir arada olmamaya karar verdik. Başkanla aramızda çok güzel bir görüşme geçti. Şu anda net bir şey yok ancak başka bir takımı çalıştıracağım. Kayseri'de güzel anılarım var ve bir kırgınlığım yok" şeklinde konuştu.

"21 takımlı lig çok enteresan olacak"

TFF'nin küme düşmenin kaldırılması kararını değerlendiren Prosinecki, "TFF, salgın sebebiyle ortaya çıkan şartları değerlendirdi ve Kayserispor için iyi bir şey oldu. 21 takımlı bir lig çok enteresan olacak. Pandemi döneminde çalışmak çok zordu ve TFF'nin kararı bence doğru. Süper Lig'i 21 takımlı ilginç bir macera bekliyor" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor açıklaması!

Hakkında çıkan Trabzonspor ve Celta Vigo iddialarıyla ilgili konuşan Prosinecki, "Trabzonspor'dan doğrudan bir teklif almadım ancak aracılık yapan isimler oldu. İsmimin konuşulduğunu biliyorum ama somut bir teklif almadım. Celta Vigo'dan da kimseyle görüşmedim ancak Trabzonspor'da olduğu gibi görüştüğüm aracılar oldu. Uzun bir sezon yaşadım ve şu anda ailemleyim. İspanya'da çalışmak benim için güzel bir seçenek olabilir ancak Celta Vigo'dan doğrudan bir teklif almadım. Gerçekten bir teklig gelirse bunu değerlendirebilirim" dedi.

"Mensah, Galatasaray'da başarılı olabilir"

Son olarak adı Galatasaray'la geçen eski futbolcusu Bernard Mensah'la ilgili konuşan Robert Prosinecki, "Mensah'ın kararını Kayserspor verecektir. Büyük kulüplerin gündeminde olduğunu biliyorum ve oralarda oynayabileceğini düşünüyorum. Hangi takıma transfer olacağını bilmiyorum ve son kararı Kayserispor verecektir. Mensah'ın Galatasaray'da başarılı olabileceğini düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler