'Mensah'ı borcuyla birlikte verelim'

29.06.2020 - 09:36 | Son Güncellenme: 29.06.2020 - 09:42

Beşiktaş gelecek sezon için kadrosuna Kayserispor'dan Mensah'ı katmak istiyor. Kayserispor'un bu transferden beklentisi ne? Futbolcunun borcu ne kadar? Beşiktaş - Mensah flörtünde son durum.

'Mensah'ı borcuyla birlikte verelim'

Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlıların kadrosuna katmak istediği Bernard Mensah ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Kayserispor'un transferde beklentisi ne? Mensah, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Detaylar haberde...

Beşiktaş, Mensah'tan istediğini alamadı

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın talebi doğrultusunda takımı güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Beşiktaş, uzun süredir takip ettikleri Bernard Mensah’tan istediğini alamadı.

Beşiktaş beklemediği bir yanıtla karşılaştı

25 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu için Kayserispor’un kapısını, ‘takasta oyuncu kullanarak bu transferi bitirelim’ önerisiyle çalan Beşiktaş, hiç beklemediği bir yanıtla karşılaştı.

'Borcuyla beraber gönderelim'

Fanatik'in haberine göre; sezon başında İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid’le 3.6 milyon Euro’ya anlaşıp yetenekli futbolcunun bonservisini alan Sarı-Kırmızılılar’ın, bu bedeli ödemeyemedi. Bundan dolayı sezon sonunda hukuki olarak Atletico’yla sıkıntı yaşama durumu ortaya çıkan Kayserispor, tecrübeli ismi borcuyla beraber gönderme kararı aldı.

Ayrıca gelir de elde etmek istiyorlar

Kayserispor Yönetimi, hem Mensah’ın borcundan kurtulup hem de az da olsa oyuncunun başka takıma transferinden bonservis bedeli elde etmeyi planlıyor.

Mensah için beklentileri neler?

Mensah bu sezon kaç maçta oynadı?

Mensah bu sezon Kayserispor'da 23 maçta 1965 dakika süre aldı ve 4 gol 8 asistlik performans ortaya koydu.

Senin için hazırladığımız haberler