Mensah'ın menajerinden flaş açıklama: "Anlaşma yakın..."

23.12.2019 - 16:31 | Son Güncellenme: 23.12.2019 - 16:31

TFF Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un yıldız oyuncusu Bernard Mensah, sarı-kırmızılı ekipten ayrılıyor mu? Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı oyuncunun transfer durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile Kayserispor'un yıldız oyuncusu Mensah'ın anlaştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ödemelerini alamadığı için sözleşmesini feshetmek istediği ve Galatasaray'a transfer olmak istediği iddia edilmişti.

"Sözleşmesinin feshi gibi bir şey söz konusu değil"

Skorer'e konuşan Gözbaşı, "'Mensah'ın sözleşmesinin feshi gibi bir şey söz konusu değil. Ödemeleri sorunsuz bir şekilde yapılıyor. Eğer oyuncuyla ilgilen, transfer etmek isteyen bir kulüp olursa bizimle temasa geçmesi gerekiyor.' açıklamasında bulundu.

Akşam'da yer alan habere göre ise, adı sık sık Galatasaray'la anılan Bernard Mensah'ın Süper Lig'de oynamak istemediği ortaya çıktı.

Fernando ve Ndiaye ile yolları ayırdıktan sonra sezon başında N’Zonzi – Seri ikilisine imza attıran fakat yıldız futbolculardan beklenen verimi alamayan Galatasaray Ocak ayında yeniden ön libero arayışlarına çıkacak. N’Zonzi ve Seri’yi geldikleri takıma geri gönderme peşinde olan Fatih Terim’in son haftalarda 34 yaşındaki Selçuk İnan’a sarılması camianın bir hayli tepkisini çekse de tecrübeli çalıştırıcının 1 hafta daha durumu bu şekilde idare edeceği, Ocak ayında gereken takviyelerle kadrosunu güçlendireceği öğrenildi.

Avrupa'ya gitmek istiyor

Süper Lig’de maddi anlamda büyük sıkıntılar yaşayan, yıldız oyuncularının gidişine engel olamayan Kayserispor’da Bernard Mensah’ın adı Galatasaray’la anılsa da 25 yaşındaki orta sahanın Avrupa takımlarından birine gideceği ortaya çıktı.

"Avrupa'dan bir takımla görüşüyoruz"

Bernard Mensah’ın menajeri olan Jorge Garcia’nın TM Dijital Haber Merkezi’nden Levent Gültekin'e yaptığı açıklamalara göre; oyuncunun Süper Lig’den herhangi bir takımı istemediği anlaşılırken, Mensah’ın özellikle Alman kulüplerine göz kırptığı belirtildi. Şu anda Avrupa’nın prestijli kulüplerinden biriyle görüştüklerini söyleyen Garcia, anlaşmanın yakın olduğunu ifade ederken Ocak ayında beklenen ayrılığın gerçekleşebileceği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler