Cisse ve Mensah atışmasının faili hacker çıktı

27.01.2021 - 16:17 | Son Güncellenme: 27.01.2021 - 16:22

Dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil'in kendisini F.Bahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza atması sonrası, Beşiktaşlı futbolcu Bernard Mensah, sosyal medyadan sarı lacivertli takıma olay göndermede bulundu. Ancak çok geçmeden Mensah'ın twitter hesabının hacklendiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Cisse ve Mensah atışmasının faili hacker çıktı

AJANSSPOR - HABER

Yıldız futbolcu Mesut Özil'in kendisini F.Bahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza atmasıyla sonrası, sarı lacivertli takıma gönül vermiş herkes tarafından sevinçle karşılandı.

Son olarak daha önce Fenerbahçe'de forma giyen ünlü futbolcu Roberto Carlos, sosyal medya hesabından "Türk bayrağını Şampiyonlar Ligi'nde taşıyacak olman milyonlarca Fenerbahçeliyi Mesut edecek." paylaşımından bulundu.

Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un paylaşımının altına ise Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Papiss Cisse "Biz geliyoruz Şampiyonlar Ligi" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın futbolcusu Bernard Mensah'ın mesajı ortamı gerdi ancak gerçek çok farklı çıktı

Cisse'nin kullandığı ifadelere karşılık, Beşiktaş'ın Gineli futbolcusu Bernard Mensah'ın resmi twitter adresinden ses getirecek bir paylaşımda bulunuldu.

Mensah'ın twitter adresinde "Fenerbahçe'ye 13 yıldır gelen her oyuncu aynı şeyi söylüyor ama sonu hep hüsran dostum" ifadelerini kullanarak, cümlenin sonuna kahkaha emojisi ekledi.

Ancak kısa bir süre sonra Mensah, instagram’dan yaptığı paylaşımla twitter hesabının hacklendiğini ve bu tweeti kendisinin yazmadığını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler