Mensah'tan flaş açıklama! Beşiktaş...

31.03.2019 - 11:34 | Son Güncellenme: 31.03.2019 - 11:34

Bonservisi Atletico Madrid'de bulunan ve Kayserispor'da kiralık olarak oynayan Bernard Mensah, Beşiktaş'a 'beni alın' mesajı gönderdi.

Güneş'in haberine göre Kartal'ın orta sahaya transfer etmek istediği oyuncuların başında gelen Bernard Mensah, artık kiralık oynamak istemediğini söyleyerek adeta isyan etti. Kayserispor’un Atletico Madrid’den kiraladığı Ganalı merkez orta saha oyuncusu son 4 sezonu Getafe, Vitoria Guimares, Kasımpaşa ve Kayserispor’da kiralık geçirmişti. İspanyol deviyle 2021’e kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcu, menajeri aracılığıyla Beşiktaş’a “Tapumu alın” mesajı gönderdi.

Atletico Madrid yönetimiyle bir görüşme yapan Ganalı oyuncunun menajeri, Diego Simeone’nin önümüzdeki sezon planlarında da Mensah’a yer olmadığını öğrendi. Bu bilgiyi futbolcuya aktaran İspanyol menajer, “Artık kiralık oynamak istemiyorum. Bana kulüp bul. Büyük bir kulübün bir parçası olmak istiyorum. Atletico beni istemiyorsa ben de en az onlar kadar büyük bir kulübe giderim” cevabını aldı. Beşiktaş transfer komitesi önümüzdeki günlerde bonservis pazarlığına başlayacak

Senin için hazırladığımız haberler