Formula 1 Haberleri | Mercedes'te Lewis Hamilton toplantısı bitti! 10 dakika sürdü!

01.02.2024 - 18:27 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 18:30

Formula 1 gündemine bomba gibi düşen Lewis Hamilton'ın Ferrari ile anlaşması, Mercedes'e toplantı yaptırdı. Takım patronu Toto Wolff ve ekibinin toplantısı 10 dakika sürdü. Detaylar.

Formula 1 Haberleri | Mercedes'te Lewis Hamilton toplantısı bitti! 10 dakika sürdü!

AJANSSPOR - HABER

Lewis Hamilton'ın 2025 yılı için Ferrari ile anlaşması sonrası Mercedes takım patronu Toto Wolff ve ekibi, takımın fabrikasında toplanmaya karar verdi. Acil yapılan toplantı TSİ 17:00'de başladı. F1 muhabirlerinden Rachel Brookes, toplantı detaylarını açıkladı.

10 dakika sürdü

Mercedes'in fabrikasında gerçekleştirilen toplantıda Toto Wolff, James Allison ve takım üyeleri katılım gösterdi. Rachel Brookes, Toto Wolff'un önderliğinde düzenlenen toplantının yaklaşık 10 dakika sürdüğünü belirtti.

Hamilton 2025'te ayrılacak!

Mercedes Formula 1 takım patronu ve sahibi Toto Wolff, takım üyelerine ve çalışanlarına 7 kez dünya şampiyonu olan pilotları Lewis Hamilton'ın 2025 senesinde Ferrari adına yarışacağını duyurdu. İngiliz pilot, İtalyan takımla 2025 yılından başlayacak şekilde 2 senelik sözleşme imzalayacak.

İlgini Çekebilir
Mercedes'de 'acil' kodlu toplantı! Hamilton'ın ayrılığı açıklanacak!
Habere Git

Peroni birkaç gün önce anlaşmayı duyurdu

Peroni isimli alkol markası, Ferrari ile yaptığı anlaşmada takımın ekipmanlarının olduğu bir görsel yayınladı. Görselde yer alan ekipmanlar arasında Ferrari'nin kulaklığı, şapkası, termosu, çantası, anahtarlığı ve arabası yer aldı. Asıl önemli detay ise, küçük kırmızı arabanın üstünde Lewis Hamilton'ın araçlarında kullandığı "44" sayısı yer aldı.

Felipe Massa'dan Hamilton paylaşımı

Eski Formula 1 pilotlarından Felipe Massa, 2008 yılında şampiyonluğu kaptırdığı rakibi Lewis Hamilton hakkında paylaşımda bulundu. Brezilyalı eski pilot, Instagram adresinden "Lewis Hamilton, 2025'te Ferrari'de! Harika!" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler