Merih Demiral: "Biz Juventus'uz, sadece sezon sonu konuşuruz"

23.02.2021 - 20:04 | Son Güncellenme: 23.02.2021 - 20:08

İtalya Serie A'da 23. haftasında Juventus'un evinde Crotone'ı 3-0 yenmesi sonrası milli oyuncumuz Merih Demiral, iddialı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Merih Demiral: "Biz Juventus'uz, sadece sezon sonu konuşuruz"

AJANSSPOR - HABER

İtalya Serie A'da şampiyonluğun güçlü adaylarından Juventus, Crotone'ı evinde 3-0 mağlup etti. Oynanan karşılaşmada ilk 11'de başlayan ve 90dk sahada kalan milli oyuncumuz Merih Demiral, kusursuz performansıyla hem Andrea Pirlo'dan hem de taraftarlardan tam not aldı

"Mükemmel olmayı hedefliyorum"

Maç sonrası verdiği demeçte lider performansına değinen Demiral ''Fiziksel olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Saha içinde özgüvenim çok yüksek. Mükemmel olmayı hedefliyorum. De Ligt ile de çok iyi anlaşıyoruz. Her gün gelişiyoruz ve Juventus için önemli futbolcular olduğumuza inanıyoruz.''  ifadelerini kullandı.

"Biz Juventus'uz"

Serie A'da şampiyonluk durumu hakkında da konuşan yetenekli futbolcu ''Inter şampiyonluğun favorisi mi? Biz Juventus'uz, sadece sezon sonu konuşuruz.'' değerlendirmesinde bulundu.

Gianluigi Buffon: "Hey Turco"

Öte yandan pandemi nedeniyle seyircisiz oyanan maçta saha içi konuşmaların net duyulduğu karşılaşmada, Juventus'un 43 yaşındaki tecrübeli kalecisi Gianluigi Buffon, Merih Demiral'a 'Turco' diye seslendiği duyuldu.

Senin için hazırladığımız haberler