Merih Demiral bombası! Görüşmeler başladı, Süper Lig'e geliyor...

Özgür Koç
02.06.2024 - 15:55 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 16:23

Kariyerini Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli'de sürdürn milli futbolcu Merih Demiral'ın, teknik direktörlüğe Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe ile transer görüşmelerine başladığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Merih Demiral bombası! Görüşmeler başladı, Süper Lig'e geliyor...

AJANSSPOR - HABER

26 yaşındaki milli stoper Merih Demiral'ın geleceğiyle ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Sezonun ilk bombası Jose Mourinho

Süper Lig'de 2023-24 sezonunu Galatasaray'ın gerisinde 99 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe sezonun ilk bombasını dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getirerek patlattı.

Bu akşam taraftar önünde imza atacak

Sarı lacivertlilerin anlaşmaya vardığı 61 yaşındaki çalıştırıcı bugün İstanbul'a geldi. Mourinho bu akşam saat 19.00'da Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda düzelnenecek törenle kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Çağlar Söyüncü'nün yerine Merih Demiral

Fenerbahçe'nin yeni sezon için ikinci bombasının ise milli futbolcu Merih Demiral olduğu ileri sürüldü. Sabah'ta yer alan habere göre sarı lacivertliler, kiralık sözleşmesi sona eren ve Atletico Madrid'e dönmesine kesin gözüyle bakılan Çağlar Söyüncü'nün yerine savunmaya Merih Demiral'ı transfer edecek.

Branco, Merih transferi için harekete geçti

Haberin detayında, başkan Ali Koç'un görevine devam edeceğini ve transfer çalışmalarına başladığını dile getirdiği sportif direktör Mario Branco'nun Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'de forma giyen Merih Demiral'ın transferi için harekete geçtiği kaydedildi.

Görüşmeler başladı

Öte yandan Fenerbahçe ile 26 yaşındaki stoper arasındaki görüşmelerin başladığı ve transferin olumlu sonuçlanmasının beklendiği aktarıldı.

Fenerbahçe, forma hediye etmişti

Fenerbahçe yönetimi, geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'de forma giyememenin içinde ukde kaldığını söyleyen Merih Demiral'a bir mektupla birlikte forma hediye etmişti. Merih Demiral da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı-lacivertliler'e teşekkür etmişti.

Fenerbahçe altyapısından yetişti, İtalya'da yıldız oldu

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve A takım şansı gelmeyince Portekiz'in yolunu tutup Alcanesense'de kendini gösterdikten sonra Sporting'e imza atan Merih Demiral, devam eden yıllarda Alanyaspor ile parlayıp Sassuolo'nun yolunu tutmuş ve Juventus ile Atlanta dönemlerinde Avrupa'nın elit savunma oyuncuları arasına girmişti. Milli yıldız bu sezon başında rekor bir maaşla Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer oldu.

21 maçta forma giydi

A Milli Takım'ın EURO 2024 kadrosunda da yer alan 26 yaşındaki milli futbolcu, bu sezon 21 maçta forma giydi ve 1 gol, 1 asistlik performansa imza attı. Yıldız utbolcunun güncel piyasa değeri 18 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler