Merih Demiral hakkında flaş açıklama! Juventus...

02.03.2019 - 00:00 | Son Güncellenme: 02.03.2019 - 03:00

Merih Demiral hakkında flaş açıklama! Juventus...

Merih Demiral hakkında flaş açıklama! Juventus...

Ara transfer döneminde Aytemiz Alanyaspor'dan İtalya Serie A ekibi Sassuolo'ya transfer olan Milli savumacı Merih Demiral hakkında flaş iddia gündeme geldi.

Merih'in sezon sonunda İtalyan devi Juventus'a transfer olacağını iddia edildi. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mesut Bakkal, "Merih Demiral'ı Alanyaspor'a 100 bin Euro'ya kiralık olarak transfer etmiştik. O dönem bana, 'neden oynatıyorsun?' dediler. Merih ara transfer döneminde 6.5 milyon Euro'ya Sassuolo'ya transfer oldu. Merih'in sezon sonunda Juventus'a transfer olacağı bilgisi bana da geldi. Transfer şu anda ne durumda bunu bilmiyorum fakat Merih kalite olarak Juventus'a gidebilecek bir oyuncu. Bu transfer gerçekleşirse şaşırmam" dedi.

'İstifa çok yakıştı!'

Yıldırım Demirören'in TFF Başkanlığından istifasını da değerlendiren Bakkal, "Yıldırım Demirören'e istifa çok yakıştı. Gerekçeleri anlatmaya gerek yok. Yıldırım Demirören'e yaptıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

'Rıza Çalımbay, Beşiktaş'a yakışır'

A Milli Takım'ın Şenol Güneş tercihini değerlendiren Mesut Bakkal sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Şenol Güneş zaten bunu hak ediyordu. Bizim içimizden gelen hocaların tercih edilmesi benim tercihimdir. Beşiktaş için de Rıza Çalımbay ismini duydum. Rıza hoca bunu hak ediyor. Rıza Çalımbay, Beşiktaş'a yakışır"

'İnşallah Başakşehir şampiyon olur!'

Fenerbahçe - Rizespor maçını değerlendiren Bakkal, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Çaykur Rizespor devre arasında çok iyi takviyeler yaptı. Fenerbahçe'den ayrılığına en çok üzüldüğüm isim Aatif'dı. Bu oyuncuların her zaman takımınızda olması gerekiyor.Yarınki maçı Fenerbahçe gibi bir camia kazanmalı. Süper Lig'de şampiyonluk favorim Başakşehir. İnşallah Başakşehir şampiyon olur. Abdullah Avcı ve öğrencileri bunu hak ediyor"

İtalya'da gündem oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'un sezon sonu bonservisiyle birlikte satılmak üzere Sassuolo'ya kiraladığı Merih Demiral, yeni takımıyla çıktığı ilk maçta gösterdiği performansla İtalyan basınından tam not aldı.

Aytemiz Alanyaspor'un sezon sonu bonservisiyle birlikte satılmak üzere Serie Aekibi Sassuolo'ya kiraladığı Merih Demiral, yeni takımıyla ilk maçına dün çıktı.

Takımının kendi sahasında SPAL'ı ağırladığı ve 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada 90 dakika boyunca görev yapan 20 yaşındaki milli stoper, gösterdiği performansla İtalyan medyasından tam not aldı.

Ülkede yayım yapan Tutto Mercato Web adlı internet sitesi, üçlü defansın sağında görev yapan Demiral'ın savunmadaki başarısı, sağlamlığı ve kişiliğiyle kendisini kanıtladığını yazdı.

"Demiral, Emilia'yı (Sassuolo kulübünün bulunduğu bölge) fethetmeye hazırlanıyor" başlığıyla verilen haberde Merih'in Juventus'un radarına girdiği de hatırlatıldı.

Senin için hazırladığımız haberler